A baloldaliakat miért nem érdekli, hogy mire költötte a MI pénzünket az EU?
hát igen, ha elolvasod az olaf anyagát, akkor te is meggyőződhetsz róla
aggódás
ennyi, ez a kedvenc kifejezésük arra, amikor valamivel szeretnék megvádolni az országot, de nincs egy darab bizonyítékuk sem rá
olvastam még annak idején
és azt is tudom, hogyha bármi lenne benne, akkor nem az aggodalmát fejezné ki az a spion bábszerv tasz, hanem követelné a bírósági tárgyalást
te linkelted a taszt én csak arra hivatkoztam
az ügyészség feladata vádat emelni, de mivel nincs vádpont, ezért a vádemelés is elmarad
azért talán azért, mert a tasz aggódik nem kell vádatemelni
a tasz az olafra hivatkozva aggódik, te meg itt előadod, mintha bármelyiknek a kettő közül lenne legitimációja politikai állásfoglalásokra
persze kérdés, hogy egyáltalán felata-e az olafnak a feladatán túl politikai véleményeket megfogalmazni (nem)
hol a szervezett csalás?
egyébként meg közvilágításban hány cég utazik pontosan?
azért ez nem olyan, mint kiírni egy közbeszezést 50 darab tollra
pontosan mi alapján tették ezeket a megállapításokat?
ja, hogy ezekre az uniós vádaskodók nem kívántak reagálni, szóval ők csak aggódnak
olyan aggodalmak, amiket nem lehet számonkérni, és természetesen reagálni sem szükséges rá, de van papír az aggodalmakról, amik valójában semmit sem jelentenek
kivéve hogy ugye elő lehet adni a választások előtt 2 hónappal, hogy az unió mennyire aggódik, és olyan súlyos vádakat tesz egymás mellé, mint szervezetett csalás, sikkasztás
esetleg amiatt nem akarnak aggódni, hogy orbán embert is ölhetett?
Az olaf vizsgalodhat eus pénzek ügyében? Igen vagy nem, egyszer maradj a témánál és erre válaszolj.
Az olaf a nyilvános jelenteseben írja e, hogy szervezett csalásra gyanakszik? Igen vagy nem?
Ezen jelentés után a magyar kormány érdemi reakciója az volt, hogy törölte az uniós pénzek igénylését a helios orojektek kapcsán? Igen vagy nem?
Három egyszerű kérdésre kell válaszolni, amiben semmiféle aggódás vagy tasz nem merül fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!