A baloldaliakat miért nem érdekli, hogy mire költötte a MI pénzünket az EU?
Figyelt kérdés
Elfogyott a lé. Elfogyott a nevünkre felvett hitel.2023. jún. 30. 12:44
1/72 MDaniel98 válasza:
Érdekli csak gondolom ők inkább úgy gondolják, hogy jó helyre ment el, mint Viktor.
2/72 A kérdező kommentje:
"inkább lopják el, minthogy ÓRBÁÁN"
2023. jún. 30. 12:48
3/72 A kérdező kommentje:
hoppá, touché
2023. jún. 30. 12:49
5/72 A kérdező kommentje:
az én nevemre is felvett hitel azért eléggé az én pénzem
2023. jún. 30. 12:55
6/72 anonim válasza:
Milyen hitel lett felvéve a te nevedre? Becsatolhatnád azt a hiteligénylést, amit aláírtál vagy a büntetőfeljelentést, amit megtettél, mert hamisították az aláírásodat egy hiteligényléshez.
7/72 anonim válasza:
8/72 A kérdező kommentje:
a helyreállítási pénzekről beszélünk, amit közös hitel formájában vettünk fel, azért, mert egyes tagállamok már finanszírozhatatlanná váltak
olaszoknak, görögöknek, portugáloknak
nekünk nem volt rá szükségünk
és itt üvöltöttek hisztériáztak, hogy ez EU-s érdek, és ha nem írjuk alá a közös hitelt, akkor eláruljuk az Eu-t, meg hogy néha tenni is kéne az EU-ért
aztán most nem kapjuk meg a pénzt a közös hitelből...
2023. jún. 30. 13:12
9/72 anonim válasza:
Elöszr azt hittem, hogy OV a "Hol a pénz?" kérdést a tükre elött kérdezi:-)
10/72 A kérdező kommentje:
nyilván orbán költötte el azt is
sőőt ellóópta
2023. jún. 30. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!