Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok akik rosszat mondanak a...

Azok akik rosszat mondanak a Mi Hazánk Mozgalom-ról elolvastátok egyáltalán a programjaikat?

Figyelt kérdés

Itt eltudjátok és le tölthetitek pdf. Formátumban: [link]

Mit gondoltok a programjaikról?

2023. jún. 29. 23:44
 51/102 anonim ***** válasza:
89%

A bárki vállalhat gyereket azt jelenti, hogy nincs feltételhez kötve, szóval hazudsz.

Amint valami feltételhez van, úgy nem teheti meg bárki.

2 rokkant ember rokkantsági nyugdíjat kap és nem dolgozik, máris nem vállalhatnak gyereket. Szóval hazudtál.

2023. jún. 30. 15:00
 52/102 anonim ***** válasza:
6%

#52 De, bárki megteheti, mivel bárki vállalhat munkát.

Amit a rokkantakról írsz, azt vagy rosszul tudod, vagy megint hazudsz. Rokkantnyugdíjasok is vállalhatnak munkát. Nem teljes munkaidőben, de ezt a Mi Hazánk sem köti ki a programjában.

2023. jún. 30. 15:02
 53/102 anonim ***** válasza:
72%
Nagyon jó ha nem szaporodnak az ingyenélők!
2023. jún. 30. 15:06
 54/102 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt, nem, nem teheti meg bárki ugyanis nem bárkitől függ. Ahogy elég triviálisan a rokkantak esetében is az erre alkalmatlan személyekre gondoltam, én is ismerek ilyet.

Másrészt, mégegyszer, ilyen szabályozás, ahol szabadságot csorbítanak, az diktatúra. Pl. ilyesmiről lehet olvasni az 1984-ben is.

2023. jún. 30. 15:13
 55/102 anonim ***** válasza:
45%

bárki vállalhat munkát"

Hazudsz

2023. jún. 30. 15:16
 56/102 anonim ***** válasza:
12%

#55 Ha van is olyan személy, aki minden létező munkára alkalmatlan (ezt nem tudom elképzelni), az a gyerekvállalásra és a gyereknevelésre is alkalmatlan.

Az 1984-et felhoznod elég nagy öngól volt, mivel 100%-ban megvalósult, és ez ellen is egyedül a Mi Hazánk kíván tenni :)

2023. jún. 30. 15:19
 57/102 anonim ***** válasza:
82%

"az a gyerekvállalásra és a gyereknevelésre is alkalmatlan."

Amennyiben? Nem fizethet mondjuk egy bejárónőnek?

Vagy mi a helyzet egy visszavonult milliárdossal?

"Az 1984-et felhoznod elég nagy öngól volt, mivel 100%-ban megvalósult, és ez ellen is egyedül a Mi Hazánk kíván tenni :)"

Nem valósult meg és a mihazánk szeretné megvalósítani. Erről egyébként az egyik háborús videójukban is beszéltek, hogy azt szeretnék, ha ez lenne.

2023. jún. 30. 15:23
 58/102 anonim ***** válasza:
0%

"Amennyiben? Nem fizethet mondjuk egy bejárónőnek?"

A rokkantnyugdíjból? Hát nem :D

"Vagy mi a helyzet egy visszavonult milliárdossal?"

Tekintve, hogy milyen korban szoktak visszavonulni, minden bizonnyal az is alkalmatlan a gyerekvállalásra, biológiai okokból :D

"Nem valósult meg és a mihazánk szeretné megvalósítani. Erről egyébként az egyik háborús videójukban is beszéltek, hogy azt szeretnék, ha ez lenne."

Gondolom, tudsz forrást mutatni. Vagy csak nem hazudsz már megint? :D

2023. jún. 30. 15:29
 59/102 anonim ***** válasza:
78%

"A rokkantnyugdíjból? Hát nem :D"

Idézd, hogy hol írtam, hogy nincs félretett pénze.

"Tekintve, hogy milyen korban szoktak visszavonulni, minden bizonnyal az is alkalmatlan a gyerekvállalásra, biológiai okokból :D"

Steve Wozniak 1950-ben született és 1985-ban vonult vissza. Ez 35 év, ilyenkor még képesek gyereket vállalni az emberek.

Szóval megint kiderüt, hogy hazudsz.

"Gondolom, tudsz forrást mutatni. Vagy csak nem hazudsz már megint? :D"

Miért mutatnék? Majd ha beismered, hogy a mihazánk programja forrás, ahogy linkeltem korrában, akkor tudunk tovább menni és tudok linkelni videót.

"A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást."

[link]

2023. jún. 30. 15:32
 60/102 anonim ***** válasza:
0%

"Idézd, hogy hol írtam, hogy nincs félretett pénze."

Lehet félretett pénze, de az is elfogy, ha nem dolgozik. És továbbra sem tudok olyan embert elképzelni, aki minden létező munkára alkalmatlan, de gyereket csinálni és nevelni képes.

"Steve Wozniak 1950-ben született és 1985-ban vonult vissza. Ez 35 év, ilyenkor még képesek gyereket vállalni az emberek."

És pont ő ne tudna elintézni magának valami kamu állást :D

"Miért mutatnék? Majd ha beismered, hogy a mihazánk programja forrás, ahogy linkeltem korrában, akkor tudunk tovább menni és tudok linkelni videót."

Szóval hazudsz. Megint.

2023. jún. 30. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!