Azok akik rosszat mondanak a Mi Hazánk Mozgalom-ról elolvastátok egyáltalán a programjaikat?
Itt eltudjátok és le tölthetitek pdf. Formátumban: [link]
Mit gondoltok a programjaikról?
Én olvastam. És az egy dolog, hogy tele van konteóval, vagyis az egész komolyan vehetetlen, de amúgy is olyan kijelentéseket tartalmaz, miszerint a mihazánk azt akarja, hogy az állam korlátozza, hogy ki vállalhat gyereket és ki nem, ami nem kicsit idéz diktatórikus időket.
Aki értelmes az nem szavaz a mihazánkra, mert vállalhatatlanok úgy, ahogy vannak.
32.
Az Orbán vállalható meg a Gyurcsány:) megalol
"Az Orbán vállalható meg a Gyurcsány:)"
Jó, akkor most mutasd meg, hogy mennyire gerinces vagy és idézd, hogy hol írtam ezt.
Ha nem tudod, akkor annyi gerinced legyen, hogy beismered, hogy hazudtál.
#32 "a mihazánk azt akarja, hogy az állam korlátozza, hogy ki vállalhat gyereket és ki nem"
Egyszer egy másik kérdésnél már hazudtad ezt, akkor is beégtél vele.
Mármitn amikor szó szerint beidéztem és mindenki kussolt, mert igazat mondtam? Ja, az aztán nagyon hazugság. :DDDD
A kedvencem az volt, amikor mindenki elkezdett másról beszélni hirtelen, mert kiderült, hogy igazam van. :)
Elég ciki, amikor újra és újra beégsz. :DDD
"A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!