Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi esély van rá, hogy...

Mennyi esély van rá, hogy válaszol?

Figyelt kérdés
Írtam egy üzenetet Pankotai Lilinek amiben a tüntetésekről érdeklődtem. Vajon van rá esély, hogy kapok választ?

2023. jún. 26. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Irigykedsz?
2023. júl. 22. 09:56
 12/17 anonim ***** válasza:
50%
Mire, a 8 általánosra? 😆 Tudom nehéz elképzelni, de van aki elvégez egy gimnáziumot bukás nélkül is....mint az a kb 110 ezer diák, aki sikeres érettségit tett idén. Ja, ahhoz tanulni kell meg egy kis ész sem árt; sajnos Lilikének nem sok jutott. De megszívta szegény, hiába beszélte tele a fejét a baloldal. Ha a Momentum vagy a DK kormányra kerül, neki akkor is csak 8 általánosa lesz. Azzal meg marad a takarítás vagy a szalagmunka.
2023. júl. 22. 20:02
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Nincs, csak 3....Többen ismerik? 😆 Húha, erre tényleg irigykedni kell. Térjünk vissza erre mondjuk 10 év múlva, amikor Lilike egy akksigyárban robotol három műszakban.
2023. júl. 22. 20:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg Lilikének kellene irigyelni azokat, akik várják a felsőoktatási ponthatárok kihirdetését. Tudod ők azok akik becsületesen tanultak, küzdöttek, hogy minél többre vigyék az életben. Belőlük magasan képzett szakemberek lesznek, Lilikének meg annyi jut, hogy habzó szájjal mocskolja az éppen aktuális vezetést...mert hát Orbán tehet róla, hogy hülye mint a s.gg.
2023. júl. 22. 20:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja,és nem törölték egy profilomat sem, valakivel összekeversz. Ez a profilom van már kb 5 éve.
2023. júl. 22. 21:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem én írogatok neked...
2023. júl. 22. 21:08
 17/17 anonim ***** válasza:
Főleg nem privátban.
2023. júl. 22. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!