Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy lány írásban nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány írásban nem válaszolt nekem, attól még lehet esélyem?

Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamra ráírtam többször, de nem válaszolt. Ha odamegyek hozzá, akkor lehet esélyem?

2022. okt. 23. 19:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha osztálytárs, akkor inkább személyesen kéne vele beszélgetni. Egy osztályba jártok, ergó rengeteg közös téma lehet. Esetleg hazakíséred suli után. Vagy csak bent beszélgettek. De nem írásban kéne elkezdeni, ha egész nap egy légtérben vagytok.
2022. okt. 23. 19:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, de élőben nem merek odamenni. Pláne, hogy ott vannak a barátnői, tök gáz. Meg azt se tudom, hogy miről beszélgessünk
2022. okt. 23. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Először elkéred a házit, aztán megkéred hogy magyarázza el. Ez egy jó kiindulás, innen már el lehet indulni.
2022. okt. 23. 20:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha még vissza sem ír, biztos lehetsz benne, hogy nem érdekled.
2022. okt. 23. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném.:/
2022. okt. 23. 22:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Nyilván azért nem írt vissza mert nem érdekled.
2022. okt. 23. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írt vissza, az valószínű azt jelenti, hogy nem jössz be neki.
2022. okt. 23. 22:35
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék azért hogy mivel írtál rá amire nem ír vissza. Mert valószínűleg azzal volt a baj. Vagy csak ő nagyon bunkó.
2022. okt. 23. 23:56
 9/11 A kérdező kommentje:

Simán azzal, hogy nincs kedved találkozni? (A tavaszi szünetben)

Nyáron pedig: Hogy telik a nyarad?

2022. okt. 24. 06:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

A következő tavaszi szünetben akarsz vele találkozni, vagy a szünetben írtál rá? Mindkét időpont messze van.

Nem jók a kérdéseid. El kellett volna hínvod valahová. Ha nem akar veled menni, akkor mondhatta volna, hogy nem érdekli a film. Tehát elutasíthat úgy, hogy nem kell képedbe vágni a valóságot.

Az is baj ezekkel a kérdésekkel, hogy jól láthatóan 3 másodperc energiát fektettél belé. Ez kicsit kevés.

Ezeket én is írhattam volna, pedig én nem vagyok az osztálytársa.

2022. okt. 25. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!