Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most Prigozsin lett a jó fiú?

Most Prigozsin lett a jó fiú?

Figyelt kérdés
Libernyákok ünnepeltek,elhitték,hogy Prigozsin megdönti Putint,de figyeltek arra mit akar ez a csávó? Arról beszélt hogy totális háború kell,Észak Koreai körülmények pár évig,és hogy Ukrajnát lekell radírozni a térképről. Én nyugodtan alszom,hogy Putin kezébe van Oroszország és nem az ővében. Lázadást is csak azért csinálta ,hogy a vezérkart elmozdítsa,mert azok bénáznak Ukrajnában.

2023. jún. 26. 08:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
10, mi ez a zöbbesszsám? Kik vagyok én? és egy szóval sem mondtam, én 1/1 személyben, hogy meghalt volna, csak, hogy senki sem látta.
2023. jún. 26. 09:32
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
#11 Ő neki az a heppje hogy kitalálta hogy a LiBsiK szerint meghalt Putyin, aztán azóta ezen idegesíti magát. XD
2023. jún. 26. 09:35
 13/17 anonim ***** válasza:
19%

11

A főnököd állitja libsi!

A világgazdasági fórumon képes volt előadni a tévképzetét, ennyire megbizható a lisicsorda is!

Amúgy meg mekkora bukta volt már Nektek hogy nem sikerült megdönteni Putyint?

Jajj hát miket beszélek itt amikor már "nincs az élők sorában"!

[link]

"Az ukrán elnök nem tudja, ki lehet az, aki a döntéseket hozza Moszkvában."

"Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint nem zárható ki, hogy meghalt Vlagyimir Putyin. Erről beszélt a davosi Világgazdasági Fórumon előadott beszédében."

2023. jún. 26. 09:43
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Mi magyar hazafiak nem azért örültünk a balhénak, mert Pizsogin szimpatikus lenne, hanem annak, hogy ha Pizsogin és a ti moszkvai felettesetek egymásnak esik, akkor minden pofon jó helyre megy.
2023. jún. 26. 11:03
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

#12 Mielőtt belekezdtek - a 13-as választ nem én írtam, a 10-est igen.

Bármennyire is nem megy nektek, jó lenne megértenetek, hogy nem csak egy válaszoló van akinek azonos az értékelése.

Amúgy javarészt egyetértek a 13-sal.

2023. jún. 26. 11:04
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
#15 Tudjuk hogy egyetértesz vele de szerencsére senkit sem érdekel, megnyugodhatsz.
2023. jún. 26. 11:14
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem ezekben a belháborúkban az a nagyon vicces, hogy a fidiótáknak lassan egyre nehezebb lesz eldönteni, melyik oroszországot is támogatják! :-)))))

A puccs alatt végig magam elé képzeltem egy tudathasadásos állapotban hápogó random fideszkárosultat, ahogy ül a tévé előtt és nézi, hogy a hős oroszok a hős oroszok ellen fordultak, putyin jobbkeze megtámadta a balkezét, kitört a P1G-nap az egységes, erős, hatalmas, megingathatatlan oroszországban! :-))))

Szinte hallottam a windows-rendszerleállást jelző hangot a fejükben, ahogy lefagy mind az 1 bit az agyuk helyén és nem értik, hogy a folyamatosan hanyatló Nyugat helyett miért az erős, egységes, jól szervezett, csodálatos keleten történik meg ilyesmi? :-)))))

2023. jún. 26. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!