Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most hogy a városi CSOK-ot...

Most hogy a városi CSOK-ot eltörölték a maradékot meg szigorították, a Fidesz ezzel hivatalosan is kijelentette hogy a fiatalok is le vannak sz@rva?

Figyelt kérdés

2023. jún. 25. 22:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Azok eddig is levoltak. A Csok a fideszes ingatlanmogulok miatt lett kitalálva
2023. jún. 25. 22:30
 2/13 anonim ***** válasza:
10%
Nem törőlték el
2023. jún. 25. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
23%
Semmilyen CSOK-ot nem töröltek el. Teljes tévedésben élsz #1, mindenkinek jó volt a CSOK, mert könnyebben tudtak saját ingatlanhoz jutni. Bár sok ember olyat is bevállalt, ami akár rajtuk kívülálló okokból nem biztos, hogy teljesülni fog.
2023. jún. 25. 22:33
 4/13 anonim ***** válasza:
10%

Az egy aljas balliberális hazugság hogy eltörőlték a CSOK.ot.

[link]

2023. jún. 25. 22:37
 5/13 anonim ***** válasza:
62%

A trollok már tíz perc alatt jönnek, jó lehet az órabér az ingyenélőknek. Xd

Persze, nem törölték el, de úgy beszabályozták, hogy csak a legostobább életképtelen falusi fiatalok fogják felvenni, pont nem azok akikre rá lehetne bízni egy gyereket.

Ha a fidesz azt mondaná hogy az állami egészségügyi ellátás csak 30 alatt jár a fidesztálibok akkor is sipítoznának hogy NEM LETT ELTÖRÖLVE LIBSI!! 🤣

2023. jún. 25. 22:51
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez sosem a fiatalokról szólt, mert ők a szükséges rossz. Ez arról szól, hogy a törvényeket a győztesek írják.
2023. jún. 25. 22:52
 7/13 anonim ***** válasza:
28%

ma 22:51

Ugye az mondjuk megvan, hogy jó eséllyel aki 30-40 évesen akar gyereket az már 10+ éve dolgozik és hacsak minimális esze van akkor már megvan alapozva az egzisztenciája. Eddig az volt a baj, hogy olyanokat segítetek akik nem szorultak rá, most meg az a baj hogy csak azok kapják akiknek valószínűleg nincs túl sok saját megtakarításuk a korukból fakadóan.

Döntsétek már el, hogy mi van. Amikor volt CSOK az volt a baj, hogy felnyomja az ingatlanárakat, most ha nincs akkor nem lehet majd nélküle boldogulni.

Az élelmiszer árstop növelte az inflációt amikor bevezették, most hogy kivezetik megint növeli.

Ennyire sötétek nem lehettek, hogy ugyanaz a dolog ha bevezetik ha eltörlik ugyanazt a rossz hatást kelti szerintetek.

2023. jún. 25. 23:06
 8/13 anonim ***** válasza:
28%

Ez így kedves #6 teljes mértékben hazugság. A fiamék pont a CSOK-nak köszönhetően tudtak új házat venni, mire a gyerekeik megszülettek.

#5 Ekkora maszlagot, amit összehordtál.

2023. jún. 25. 23:07
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

# 7 ezzel nem ez a gond :)

Személy szerint 26 vagyok. Diplomáztam, diploma előtt és után is dolgoztam, gyakorlatilag 3 éve tudok teljes, normális állásban dolgozni. Albérletet stb fizetek. A keresetem átlagos. Mégsem tudok egy gagyi panel lakást sem venni :) Szóval 4 év mire betoltom a 30at. 26 évesen most konkrétan öngyilkosság lenne szülnöm :) pedig szeretnek gyereket. 2 éve halogatjuk, mert diplomás párként egyszerűen még mindig nem jutottunk oda, hogy vállaljuk ezt. Eltartjuk magunk + mindig megtakaritunk, de nem annyit, hogy spóroljunk egy házra, lakásra. Nem jövünk szegény közegből de semmi támogatásunk sincs. Egy diplomás ember 21 évesen kezd dolgozni, 3 vagy 5 év alatt ilyen ingatlan árak mellett mégis hogy tudna venni egy hazat ? Konkrétan el sem tudod adósítani magad ( én már ezen poenkodom ) … azt nem mondom, hogy felvettük volna a csok-ot, mert ilyen országba és világba én nem akarok 3 gyereket letermelni .. :) És nem is az államtól várnám alap esetben az alamizsnat. De mikor közel 100 000ft csak azon a címem megy el havonta a fizetésemből , hogy tb, és egy árva beteg szabim vagy stb nem volt két éve, az azért faj :) És közben ha szülnek is otletem sincs, hol lenne kevésbé szarabb ezt kivitelezni, majd a gyereket a nemlétező bolcsi helyekre betenni, mert úgy is dolgoznom kell, különben nem élünk meg egy fizetésből 😊

Szóval nem szüntették meg, de aki pl egyetemet végzett és meg mindig szar helyzetben van, mint pl én, az csak megint elesik ettől .

Pls, ettől nem fogok hamarabb szülni, ha eleve rosszak a körülmények . Ez megint másról szól …

2023. jún. 25. 23:26
 10/13 anonim ***** válasza:
22%
Nem a fiatalok vannak lecsinálva, hanem az élősködés súlypontját helyezték át.
2023. jún. 25. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!