Fideszesként mit kell most gondolnunk a Wagner csoportról?
Még a felcsúti gondolatrendőrség kaparja a fejét.
Most csak lepontozni tudnak a fidesz hívők.
Köszönöm. Az Origo-t én is olvasom, de csak még jobban összezavart. Azt írják, hogy a Wagner csoport háborús bűnöket követett el Ukrajnában. Úgy tudtam, az oroszok nem csináltak ilyet, és akkor még a Wagner is az oroszok oldalán harcolt. Vagy pont ma követték el a háborús bűnöket? Vagy, mivel ők már ellenségeink, a korábban elkövetett háborús bűnök miatt is elítélhetjük őket? De akkor meg emiatt a náci Ukránok javára kellene döntenünk, a háborús bűnök témában?!? Ááá nem értem!
Régi szép idők, mikor a kommunista Gyurcsány rezsit emelt volna a választás után de közben meg Orbán megvédte a rezsicsökkentést, és csak 2x-ese lett a gázszámla a választások után, de Gyurcsány győzelme esetén meg több lett volna. Na, ott meg tudtam tisztán látni, de most már nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!