Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikorra várható ennek a...

Mikorra várható ennek a kormánynak a bukása?

Figyelt kérdés

Lehet leugatni nyugodtan, DE kinek jó ez az undorító fidesz kormányzás?

Ennyi idióta birka van tényleg ebben az országban?

2023. jún. 23. 20:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Orbán Viktornak jó.
2023. jún. 23. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem a közel jövőben.
2023. jún. 23. 20:22
 3/11 anonim ***** válasza:
25%
Nekem például jó.
2023. jún. 23. 20:26
 4/11 nemaRendőrség ***** válasza:
18%
Nekem is jó
2023. jún. 23. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:
48%

Nyugi, én nem ugatlak le, csak egyszerűen unlak... Már ezerszer feltettétek ugyanezt a kérdést, miközben a következő választás 2026-ban lesz. Ennek a kérdésnek most éppen mi az apropója? Az unalom? A csalódottság? Oké: mindenki idióta, mindenki birka, aki nem az ellenzékre szavaz. Az nem baj, hogy ez az ellenzék annyira töketlen, hogy 17 év alatt zsinórban 11 választást bukott el és hogy gyakorlatilag atomjaira hullott szét (jelenleg 10-12 párt küzd a szavazók kegyeiért), de akkor is rájuk kell szavazni, akármilyen szerencsétlen idiótákat is termeltek ki magukból az elmúlt másfél évtizedben. Talán ezért van az, hogy a legfrissebb felmérés alapján is toronymagasan vezet a Fidesz:

[link]

Meddig akarjátok még azt hazudni magatoknak, hogy a választókkal van a baj, nem veletek? Nem érzitek, hogy ez már nagyon gáz? 2002-2010 között pont az ellenkező volt a helyzet: akkor azt szajkózták a ballib megmondóemberek, hogy az emberek nem hülyék, ezért nem vevők a Fideszre. Aztán 2010-re ugyanezek az emberek hirtelen birkává változtak... Ti komolyan ezzel áltatjátok magatokat? :)

2023. jún. 23. 20:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Soha, mivel a zemberek szeretik Viktortát.
2023. jún. 23. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
19%

Nincs jobb. Ma a Varjú reggel ismét elmondta az ATV-én, hogy a rezsicsökkentés egy átverés. Hagyni kellene a piacot beárazza. Eladnák a szolgálatást és akár 3-4x-re is felemelnék a multik. Most szerinted mekkora nyomor lenne itt ha ezt megtennék?

A mai ellenzék anno azt ígérte többször is elmondva, hogy Orbán is meghallja, hogy "NEM LESZ GÁZÁREMELÉS!!".

Tudod hányszor emelték a röpke két ciklusuk alatt? 13x ami akkor 4x-ese lett az eredeti árnak. Na ilyet senki sem akar. Most van egy élhet ország! A DK még a korházakat is eladná. Anno a ballibek 2009-ben tervezték, hogy el is privatizálják. Nem viccelek!

2023. jún. 23. 20:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Már csak 1 esély van.

Ov megbolondul, kilép az eu ból a natoból és behívja az oroszokat.

Ilyen szintű fenyegetést viszont se a környező országok se a nató nem hagyhatna, így bejönne a nato és elfogná orbánt és felszámolná a nert.

De pont ezért a köpcös hülye lesz meglépni bármelyiket is.

Ellébecol, kimenti a vagyont külföldre és örökre számonkérhetetlen marad.

2023. jún. 23. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Én minden pillanatban várom már. (Ha nem jön be, akkor a következö pillanatra.)
2023. jún. 23. 22:56
 10/11 A kérdező kommentje:

Tisztelet a kivételnek, de mennyi idióta van itt!!

Dk, Gyurcsány 🤣🤣🤣 ideáig jutottatok…!

2023. jún. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!