Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Ha szerintetek...

Ellenzékiek! Ha szerintetek Mészáros Lőrinc egy síkhülye stróman, akkor mit gondoltok mégis milyen nyelven beszélget a horvát delegációval ebben a videóban?

Figyelt kérdés

[link]

Eszéki stadionavatásra ment el, körbenézett, konzultált a jelenlévő horvát képviselettel akik gondolom nem tudnak magyarul, szóval adódik a kérdés:

Mészáros akkor mégis hogy kommunikált velük? Csak nem angolul/németül...?

Szóval aki idegennyelven tud beszélni, az nem éppen egy iskolázatlan hülye.

Most hogy van néha egy-egy nyelvbotlása vagy lámpaláz miatt félrebeszél... Istenem mintha mással nem fordulhat elő.

De ebbe a videóban látni, hogy kommunikál az elegáns hölgyekkel/urakkal és gondolom nem magyarul.

Na akkor erre mégis mi a válaszotok? Talán az eddig porig sértett Mészáros Úr is fényévekkel jobban beszél angolul, mint Karácsony hiperpasszívájdontgívintervjú Gergely?

2023. jún. 23. 16:20
1 2 3 4
 21/36 DK-s ***** válasza:
100%

Kisfiam!

Ha arra használnád a szemed meg az agyad amire való, akkor láthatnád hogy a lila ruhás nő folyamatosan, a piros ruhással EGYÜTT beszélve tolmácsol.

2023. jún. 23. 17:30
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

"Talán az eddig porig sértett Mészáros Úr is fényévekkel jobban beszél angolul, mint Karácsony hiperpasszívájdontgívintervjú Gergely?"

Nem. Hiperpasszív Geri beszéli valamennyire a nyelvet, úgy hidd el, hogy Mészáros egyetlenegy szót sem tud.

2023. jún. 23. 17:30
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező jól felsült ezzel a szánalmas próbálkozással, hogy egy szöveg nélküli videót linkel, ahogy Lölö egy határ mellett városba látogat, ahol laknak határontúli magyarok, és azt kombinálja ki, hogy angolul, németül csevegett.

Ritka az ilyen szánalmas kérdés, illetve ez a szánalmas fideszes logika, ahogy próbálja védeni az oligarchát.

2023. jún. 23. 17:47
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Ütődött fideszes még szerecsenmosdatásra se képes
2023. jún. 23. 17:48
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, Orbánnal együtt jártak nyelv leckéket venni...
2023. jún. 23. 17:58
 26/36 Koplárovics Béci ***** válasza:

Hát figyelj.... "Zabranjeno ḫoganje po travniaku" feliratot nem értette. Gondolom te sem. Hajrá Google Translate. Neked mit adott ki rá? Szóval horvátul biztosan nem beszél. A lila ruhás csaj nem szerepel a fotókon, egyértelműen tolmács...

Szóval a kérdésedre a válasz: talán magyarul vagy oláhul.

2023. jún. 23. 18:20
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Döbbenetes nézni, hogy a kérdezőhöz hasonló fideszesek hogyan próbálják megmagyarázni maguknak, hogy miért jó az, hogy az ország pénzének szétlopásából sokszoros milliárdossá lettek a fideszes haverok.
2023. jún. 23. 18:31
 28/36 D-Mano ***** válasza:
Nekem van egy olyan sejtésem, hogy a kérdező csak egy Fideszest játszó troll. 🙃
2023. jún. 23. 18:38
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy pl az Andi kedvéért el kezdett tanulni angolul, mert amúgy az tényleg tök menő; ha valaki tud angolul; vagy lehet, hogy saját maga, hobbiból iratkozott be tanfolyamra.

De amúgy a videóban nem tárgyal, zene van alá vágva, és sétálgatnak, nem nagyon beszélnek benne, vagy nem egy tárgyalásnyit.

Plusz lehet, hogy a csapatból valamelyikük tolmács, akár a kamerás is lehet az pl.

Amúgy én a Lőrincről Nem tudok sokat, szóval Nem tudom, hogy pl mennyire okos, meg mennyire beszél jól nyelveket.

2023. jún. 23. 18:40
 30/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"Lehet, hogy pl az Andi kedvéért el kezdett tanulni angolul, mert amúgy az tényleg tök menő; ha valaki tud angolul;"

Hát nem tudom, de én eddig még nem láttam olyan lányt, aki azt mondta volna bárkinek is, hogy olyan jól beszél angolul hogy ott helyben lesz.pja...

2023. jún. 23. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!