Kicsit kezdem unni Bayer Zsóti műsorát, hogy az USA-ban és Franciaországban miket követnek el a négerek. Miért nem beszél a magyar "cigánybűnözésről?"
Na, végre valakinek ez is eszébe jut. Magyar emberek lopják el magyar emberektől a magyarok országát, és azon vergődünk, hogy a cigányok miket bűnöznek. Tudnillik, a cigányság helyzete is egy mellékhatása a társadalom évtizedek óta tartó szétverésének, megbetegítésének.
Kedves kérdező! Ennél jobban nem lőhettél volna mellé!
"2006. október 17-én, két nappal az olaszliszkai lincselést követően a Magyar Nemzet Online vélemény rovatában Cigányliszka címmel jelent meg írása.[40]
2008. március végén közel száz kormánypárti magyar értelmiségi nyílt levélben[41] tiltakozott egy Magyar Hírlapban megjelent publicisztikája[42] miatt, amelyet a levélírók zsidóellenességgel vádoltak.[43] A Népszabadság szerint[41] a levél eredeti aláíróihoz később még többen csatlakoztak. Dávid Ibolya, az MDF elnöknője nyílt levelében[44] azt írta Bayer Zsolt írásával kapcsolatban, hogy „Elképesztő, felháborító, botrányos és visszautasítandó.” Demszky Gábor, Budapest főpolgármestere Bayer Zsolt cikkére hivatkozva bejelentette, hogy a továbbiakban bojkottálja a Magyar Hírlapot (lemondja előfizetését, és nem hajlandó nyilatkozni az újságnak.)[45] Bayer Zsolt, az őt ért támadásokra reakcióként írt cikkében[46] ellene irányuló hadjáratot említett, és más, nevesebb személyiségektől származó (többek között Illyés Gyulától), az övéhez hasonló álláspontot tükröző idézeteket sorolt fel álláspontja védelmében.
"A Magyar Hírlap 2013. január 5-i számában megjelent Ki ne legyen? című cikke[47] miatt, amelyben egy szigethalmi sörözőben néhány nappal korábban történt késelés kapcsán[48] arról írt, hogy szerinte „a cigányság jelentős része együttélésre alkalmatlan állat és potenciális gyilkos, a Médiatanács negyedmillió forintra büntette az újságot.[49]"
(Forrás: Wikipédia)
2013-ban pedig - amikor Bayer állatoknak nevezet egyes cigány bűnözőket - az egész ballib média habzó szájjal üvöltött, Gyurcsány és bandája pedig "Én is cigány vagyok" felirattal a nyakában vonult a Fidesz székháza elé:
Nos, akkor mi is a helyzet? Ha Bayer beszél a cigánybűnözésről, akkor az a baj; ha nem beszél, akkor meg az?
#9 Értem. Tehát úgy jön a mondandómhoz a fidesz, hogy te leírtad a második mondatodban, hogy fidesz.
Olyan sötét felhasználók vannak itt, hogy a NASA kutatóknak fejtörést okozna megfejteni mi van a fejükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!