Érdemes egyátalán Telexet olvasni?
10.
Nem akarlak megsérteni, de az ellenzéki lapok is hasonló tematikával bírnak, csak megfordítanak 1-2 dolgot pl. "mindenhol külföldön növekedés, jólét stb. van, csak itt nem, mert ajvé az Orbán LÉTEZNI MERÉSZEL, de majd ha nem ő lesz a miniszterelnök, akkor aztán... hujujj! 24 óra alatt mindent kijavítunk! 48 óra múlva már tényleg utolérjük Európát! Aztán le is hagyjuk!
Már most is lehetne, csak - szipp, szipp - a sok náci madzsar... vagyis izé magyar megint fasisztáskodik! Mazeltov!
16.
Ön minimum 3 különböző Nobel-díjat érdemel a páratlan intelligenciája révén.
Én ősztintén nem értem, miért éppen a Telex van ennyire céltáblára téve. Úgy értem, egyértelműen kormánykritikus és liberális az álláspontja, szeretném, ha sokkal kevésbé lenne átpolitizált, mégis a cikkjeikben én sokkal inkább vélek felfedezni elemző és feltáró szándékot, mint a portálok többségében.
Mondjuk, ha egy spektrumon kellene elhelyeznem a történetet, akkor a mandiner és a 444 elég jól felültethető a libikóka két szélére. Nekem ez a két portál kb azonos hangvétel és színvonal, csak ellenkező színekben. Amikor a 444-et megnyitom, ugyanazt az egyoldalúságot és hergelő sugallmazást látom, mint a mandinert olvasva, csak azért b.sz fel kevésbé, mert azzal jobban egyetértek. A Telex nekem ennél százszor visszafogottabb megközelítést és tárgyilagosabb kifejtést hoz.
Ha már Telex - ezen a Dollárból fenntartott magát ""független objektív sajtónak"" (sokszor az igazságtól független) tartott valamin is még több mint egy hónappal a Zaporozssjai erőmű elfoglalása után is azt lehetett olvasni, hogy az oroszok lövik az erőművet.
Csak azt nem értette senki - aki kicsit is gondolkozni is szokott- hogyan lőhetik az oroszok az erőművet amikor már elfoglalták és a saját katonáik állomásoznak az erőmű környékén.
Ezért nem akarták be engedni az erőműbe a nemzetközi megfigyelőket az Ukránok tavaly nyáron. Az oroszok be engednék őket de az Ukránok tiltakoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!