Biztos, hogy Magyarországra lettek hozva azok az emberek, akiket Moszkva nem ismer el és Kijev meg nem ér el? Nem lehet, hogy a kormány hazudik?
#13 Mi lenne ha te válaszolnál arra amit tőled kérdeztem?
Nem csak hülyeségeket kell kiírni.
de akkor megismétlem: Mi érdeke lenne a kormánynak hogy hazudjon egy ilyen dologról? Mit nyerne vele, mi hasznuk lenne belőle?
Ne általánosíts, ne ködösíts! Az hogy "politikai érdek" az nem jelent semmit ha nem mondod meg hogy MI lenne az amit elérhetnének vele, ami jobb lenne nekik tőle.
De gondolom fogalmad sincsen.
#15 Nem válaszoltál, próbáltál terelni.
Nem gond, érthető: nem tudsz válaszolni.
Megértem, nekem se sikerült semmit találnom amiért megérné ilyet hazudni a kormánynak. Csak én nem írtam ki róla kérdést, te meg igen.
A magyar értelmező kéziszótár szerint a válasz:
Kérdésre, tudakozódásra, felszólításra v. vitában adott, szó- v. írásbeli megnyilatkozás; felelet. Csattanós, csípős, egyenes, elutasító, határozott, igenlő, kellő, kényszeredett válasz; → kitérő válasz; megnyugtató, tagadó, végleges válasz; a felszólalásokra adott válasz; válaszra vár; válaszra sem érdemest, méltat vkit, vmit; sürgős választ kér; megtagadja a választ; választ ad v. tesz, ír vmire; választ ad az ellenvetésekre. A kérdés válasz nélkül maradt. Nem volt rá válasza. Nem maradt → adós a válasszal vkinek. Sohasem kapott egyenes választ. (Vas Gereben) Bubenyiknek nem volt …válasza, csak egy mély fájdalmas sóhaj röppent el a melléből. (Mikszáth Kálmán) „Jós”! – hörögtem – „választ kérek”! (Babits Mihály–Poe-fordítás) || a. Vmely kijelentésre, nyilatkozatra, megnyilatkozásra, azzal kapcsolatban arra mintegy feleletként következő megnyilatkozás. Zúgó éljenzés a válasz. Egy kézlegyintés, mosoly, pofon volt a válasz. A választ az fogja megadni, amit ez a hirtelen fegyverre kapott újonc-szakasz fog tenni. (Jókai Mór) Menyecskés, turbékoló, halk női kacaj volt a válasz. (Krúdy Gyula) || b. Levélre viszonzásul küldött v. küldendő levél. Választ ír vkinek. A házassági hirdetésre fényképes választ kér. Albumot készítettek a levelekből, mik gyászjelentésére válaszul érkeztek. (Jókai Mór) || c. (postaügy) Válasz fizetve: <annak közléséül, hogy a viszonzásul, feleletül küldendő választávirat díját a feladó a távirat díjával együtt előre megfizette>.
Amit én válaszoltam, megfelelt ezen feltételeknek, ezzel a vitát lezártnak tekintem.
#17 Nevetséges vagy. Egy teljesen egyszerű kérdést tettem fel és ahelyett hogy válaszolnál, már harmadszorra töltesz egy csomó időt azzal, hoyg terelsz.
Elsőre is érthető volt, hogy nem tudsz válaszolni, szerinted sincsen semmi oka a magyar kormányzatnak hogy ilyet kitaláljon. Én azért még reménykedtem, így visszakérdeztem. de a második után folytatni a terelést az már szánalmas.
"#10 Vagyis te sem tudsz értelmes választ adni."
Tekintve, hogy az ügylet részletei titkosak, csak találgatni lehet. Milyen megfontolásból tagadnád azt, hogy Oroszország nem-e kedvez nekünk valamiben, cserébe azért, hogy átvegyük a hadifoglyaikat (annyival is kevesebbel kell foglalkozniuk) és hogy szívózzunk az ukránokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!