Hogyan élnek ma Magyarországon a (magyar) emberek VALÓJÁBAN?
Figyelj, 2010 hez hasonlítjuk a mostani, vagy mondjuk a háború előtti életszínvonalat, ég és föld.
Én megéltem a Gyurcsány kormány idején a devizahitelesek csapdáját, a nettó jövedelem csökkenést, az iszonyatos inflációt, a munkanélküliséget...
Most sokkal jobban élünk. Átlagosan biztos. Nyilván most is vannak szegények, nélkülözők, de sokkal kevesebb.
Ami a legjobban bizonyítja ezt, az számomra nem valamiféle propaganda, hanem a saját, a családom, a barátaim, kollégáim, stb élete. Látom, hogy ki mennyit tudott előrelépni.... általában sokat.
A válasz, valóban ezt érzik a magyarok, ezért nem is akartak változást, nagyon nem!
Nem lesz olyan kormány ami a semmiből kánaánt teremt és nem lesz senkinek sem anyagi gondjai
A 2010-es években gyerek voltam, így max annyit tudok mondani, hogy akkor is voltak anyagi gondjaink, hiába voltak olcsóbbak a dolgok, a fizetés is kevesebb volt. Most nyilván a covid és a háború miatt rosszabb a helyzet, mint az ezeket megelőző évben
A változásra a többség nem mondana nemet, csak az alternatíva nem tetszik. Az, hogy valaki a fideszre rakta az X-et nem azt jelenti, hogy nem lenne benne a változásban
A magyar emberek olyan "jól" élnek, hogy a falvakban sorba zárnak be a posták, patikák, boltok, rendelők és kocsmák!
Lehet tapsikolni, de a 280-as euróval Orbán nem tud versenyezni!
Márpedig - ha tetszik, ha nem - ez a jólét egyik meghatározó alapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!