Fideszesek, válaszolnátok minden mellébeszélés (Gyurcsányozás) nélkül?
*29 akart lenni.
Kiegészítés: főleg a korona intézkedés után rühellek minden politikai gittegyletet, aki ebben együttműködött, de a hörgéséetek miatt lehet a fideszre szavaznék, miután elvennétek a szavazati jogomat is, amivel egyébként sem élek, és lehet ők a szar, ti meg a hígfos.
A normális baloldaliaktól elnézést, rájuk ez nem vonatkozik.
A szavazati jogodat elvenném én is, ott szavazz ahol élsz ahol adózol.
Mondom ezt úgy hogy semmi bajom a határon tuliakkal.
32
Érdekes mód a Nyugaton élő magyarok szavazati joga ellen ilyenkor nem szólal fel senki, talán nem azért mert ők nagyobb arányban ellenzékiek? Sőt, amikor jön egy hír, hogy egy külföldön élő ellenzéki érzelmú ember rengeteget utazik, hogy szavazhason, annak egyenesen tapsoltok... Innentől akár azt is mondhatnád, hogy vegyük el mindenkinek a szavazati jogát, aki nem az általad szimpatizált pártokra szavaz, kb annyira lenne az is komolyanvehető...
Minden magyar állampolgárnak alkotmányos joga szavazni és ez így van rendjén!
A nyugaton élők nem kapják meg azokat a jogokat amit Ti,ez a nagy baj.
Tudod ők utazhatnak akár többszáz kilométert azért hogy szavazzanak, Ti pedig egy levélben szavaztok akár a halott mami papi nevében is, na ez a nagyon nagy baj.
34
Azok, akiknek nincs magyar lakcíme, azok szavazhatnak levélben.
Kezdjük ott, ha nem élsz Magyarországon, vagy megváltozott a lakcímed, ezt KÖTELEZŐEN jelenteni kellene, máskűlőnbem szabálysértést követsz el.
Szavazhatsz te Londonból is levélben, csak akkor jelentkez ki a magyar lakcimedről és szerepeljen az a lakcímkártyádon, hogy ,,külfőldi cím", akárhogy is nézem én itt nem látok semmilyen kirekesztést. Természetrsen ebben az esetben egyéniben nem szavazhatsz, mint az összes többi levélszavazó.
Ez az egész egy szánalmas hergelés a határontúliak ellen semmi tőbb, ha megnézel egy választási statisztikát, akkor látszatod, hogy a Fidesz még a parlamentbe se kerülne be, ha csak a határontúliakra számithatna, de nyílván az ellenzéknek a legkönnyebb a külhonia,ra mutogatni, mintha rajtuk múlna bármi.
Tessék népszerűnek lenni és nem újjal mutogatni meg sírni.
Az a baj, hogy Ti is csak haszonszerzésből szavaztok mert pénzhez juttok meg támogatásokhoz a mi adóforintjainkból.
Gyertek ide dolgozzatok itt adózzatok itt és utána dumáljatok bele a mi életünkbe.
Ti Román Szerb Ukrán államplgárok nem hiányoztok nekünk csak púp vagytok a hátunkon és nem csak a fidesz imádat miatt.
Nem szeretnénk pénzt adni nektek mert itt is szükség lenne rá.
Mondjatok le a kamu nyugdíjakról ne jelentkezzetek be pl ravatalozókba mert ezek miatt vagytok utálat tárgyai itt.
"A szavazati jogodat elvenném én is, ott szavazz ahol élsz ahol adózol."
Ez tipikus buta hozzáállás. Egész Európában úgy van hogy az állampolgárság jogosít fel, ha tetszik, ha nem, és senki nem fog ezen változtatni egy 9 milliós ország martalócai miatt.
A német is szavazhat magyarországról. Ellenben magyarként németeknél nem lehet szavazni németként magyarországon sem, hiába adózik oda, ha nem vagy állampolgár, maximum a városi választásokon.
Milyen érdekes, hogy mindig európaiak akrtok lenni, amikor az belepasszol a világképetekbe, de ami nem tetszik, azért azt ne vegyék át.
"Az a baj, hogy Ti is csak haszonszerzésből szavaztok mert pénzhez juttok meg támogatásokhoz a mi adóforintjainkból.
Gyertek ide dolgozzatok itt adózzatok itt és utána dumáljatok bele a mi életünkbe."
Nem tudom, ki az a "ti" olvasatodban , de én nyugaton élek. Akkor most én nem "ti" skatulyába tartozom? Akkor most én mehetek magyarországra? Vagy beleköpsz a hamburgerembe mielőtt kidad? Csak hogy tudjam mire számítsak.
"Gyertek ide dolgozzatok itt adózzatok itt és utána dumáljatok bele a mi életünkbe"
Akkor meg meglincselétek őket, hogy elveszik a munkátokat.
Szerintem ideje lenne nektek felállni és tenni valamit, semmi sincs ingyen. Persze, lehet várni, hogy majd jön az európai minimálbér, meg az európai nyugdíj, aztán lyalygatni, ha mégsem.
36
Nem azt mondtad, hogy nincs bajod a határontúliakkal?
Erre, amikor már nem tudsz semmibe se belekötni, jön a sértegetés.
Büszke lehetsz magadra.
AZÉRT SZAVAZUNK MERT JOGUNK VAN RÁ, tedd túl magad rajta, de a sértegetésel illetve a hazudozással, sokra eddig sem mentetek... :)
Ti csak b*sztasátok, sértegesétek tovább a magyarokat, majd meglesz hállalva a szavazófülkében. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!