Fideszesek, válaszolnátok minden mellébeszélés (Gyurcsányozás) nélkül?
Rogán-Habony művek ma megdolgozik a pénzéért.:)
Ezeknek a nyomorultaknak teljesen rendben van Hatvan puszta is.:)
"Neked nem tűnik fel, hogy az egész kérdés egy paródia azért, hogy felnyiljon pár fideszes birka szeme?"
Várj, akkor megcsiklandozom magam és röhögök... :D
Szerintem minden fideszses az vágyálma, hogy olyan emberekkel vallhassanak egy elvet, akik birkázzák az embertársaikat.
Megint csak tükörbe kellene nézned, hogy vajon azzal elégedett vagy-e amit ott látsz, és többet érsz-e az álatalad birkázottaknál.
#9 simán! Tanult abból amikor nem fogyatékosra bízta a pénzét (simicska). A löllencsnek semmit nem kell csinálnia, csak a nevét adni, aláírni, a többit elintézik a hozzáértők.
#10 sőt a komcsi se komcsi, ha fideszes :) [link]
Amint lesz bármely ellenzéki pártnak egy jó programja hiteles politikusokkal a fidesz menni fog.
De a jelenlegi ellenzék még akkor sem lenne képes választást nyerni ha a fidesz nem indulna.
Szerintetek jól van az, hogy mészáros lölö (kinézetre félkegyelmű) naponta kb. 200.000.000 Ft-ot rak zsebre az ország pénzéből?
- mind erre mi is a bizonyíték?
A bankszámlája te fidesz birka.
Meg a nyilvános adatok alapján elkészített vagyonbecslése.
De neked ez normális gondolom.
28 ne ez a baj liberráltakkal, mint amilyen te vagy. Vannak normális baloldali barátaim, tehát nem mind liberrált. Nem élek sem az országban, és utoljára 2002-ben szavaztam Magyarországon, a fidesz ellen.
De legyek agymosott fideszes, mert viccet csináltam abból, hogy mekkora logikai bukfenc, amit a hozzád hasonló képességekkel rendelkező moszatok itt összehoztak. :D
Tudod tetszik, vagy nem, ti vagytok a legnagyobb hátszele a fidesznek, mert sokan a gyűlölködő hörgésetek miatt nem a fideszre szavaz, hanem az ilyen szűklátókörű begyöpösödött réteg ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!