A háborúról csak és kizárólag Usa-Brüsszel-Ukrajna szentháromság tehet, természetesen Soros György áll mögötte. Putyin pedig a béke megtesetesítője, ő békét akar, csak és kizárólag a békéért harcol, amit a nyugat elvett tőle.
A fideszeseknek jó, hogy a baloldaliak ilyen hülyeségekkel vannak elfoglalva, addig se kerülnek hatalomra a csapatból.
2023. jún. 19. 17:56
13/19 anonim válasza:
sajnos vérig elhisznek.
nagyon csodálkozom...
2023. jún. 19. 21:19
14/19 anonim válasza:
Ez nem fideszesség vagy hit kérdése, hanem ez az igazság. Nyilvánvaló Soros-érdekek mozgatják a Nyugatot, ők öntik a fegyvert Ukrajnába, és ez táplálja az orosz honvédelem elleni fellázadásukat.
Kérem mellőzni a lejárató szavakat, nem vagyok idióta, hanem egy fideszes alkotmányjogász-professzor...
2023. jún. 20. 21:21
15/19 anonim válasza:
#14 Mi a meved, hol tanítasz? Írnék neked egy levelet, tényleg kíváncsi vagyok hogy egyetemi tanár vagy-e.
2023. jún. 20. 21:24
16/19 anonim válasza:
Kedves #15, biztosítalak, attól, hogy itt nem fogok semmi módon antianonimitást végezni, nem fiktív sztorik kreálásával töltöm az időmet... üdv!
P.s. részt vettem a 2012-es alkotmány megalkotásában is 😉
2023. jún. 20. 21:33
17/19 anonim válasza:
#16 Hát akkor én is részt vettem benne. :D
Amúgy most nem azért, de mitől félsz? Valószínűbbnek tartom, hogy egy alkotmánybíró nem egy pipás felhasználóval irogat Gyikre, mint azt, hogy részt vettél az alkotmány megalkotásában.
2023. jún. 20. 22:23
18/19 anonim válasza:
#16 Most mi bajod lenne ha belinkelnéd a doktori profilod és a tudományos munkáid listáját?
2023. jún. 20. 22:24
19/19 anonim válasza:
Igen mindent. Nekem legtöbb fideszes ismerősöm szerint nyelvtörvény, ukrán nácik, 20 ezer orosz megöltek az ukrán nácik. Fideszesek csupán 3 százaléka szerint az oroszok robbantották ki a háborút. A többi 97 százalék szerint EU, NATO, USA a hibás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!