Most akkor hogy is árad a Tisza?
A Nézőpont Intézet e heti közvélemény-kutatása szerint, ha most vasárnap tartanák az országgyűlési választásokat a Fidesz a listás szavazatok 45, a Tisza Párt 35 százalékát kapná meg. Úgy tűnik, a Tisza tetőzött és egy évvel a kezdetei után megindult apadása. Ráadásul a Mi Hazánk az elmúlt hónapokban erősödni tudott. Most vasárnap akár 9 százalékos eredményt is elérhetne a kormány jobboldali ellenzéke. Nem véletlen, hogy Toroczkai László pártjának több programpontjának megvalósítását is felvállalta a kormánypárt.

Az ellenzéki pártok mindig megerősödnek a köztes időben, ugyanis a kormánypárt akkor hozza a rosszabb döntéseket.
Viszont, ha a kormánypárt "ügyeskedik", akkor simán legyengíti őket.
Például osztozkodásokkal vagy,ahogy írod más párt népszerű programpontjának megvalósításával.
A Tiszával még mindig az a baj,hogy nem nyílt lapokkal játszik.Igen ködös a programjuk.
Alig van információ a külpolitikáról, több belpolitikai kérdésről.

itt a forrás az akkori közvélemény kutatásról: [link]
és elnézést kérek nem 9% hanem 24 % volt a Tiszának, ebben itt hibáztam, de ahogy látjuk ez az eredmény sem volt pontos...

Ruszin-Szendi Romulusz jelenlétének köszönhetően már apadni kezdett a Tisza Párt.
Én megmondtam, hogy ez lesz a következménye, akkor hülyének voltam nézve, azt mondták nekem, hogy még jobban erősödni fog a Tisza. De most a közvéleménykutatási adatok alapján csak gyengülni volt képes. Az idő ismét engem igazolt, függetlenül attól, hogy 0 százalékra voltak lepontozva azok a válaszok, amiket írtam.
Nekem nem a százalék számít, hanem az, amikor hónapokkal később egy elméletem beigazolódni látszik.

Várunk szeretettel mindenkit holnap, március 15-én 15 órakor az Andrássy úton, a Bajcsy-Zsilinszky út és az Oktogon között.
Emlékeztek milyen sokan voltunk az Andrássyn tavaly? ❤️🤍💚
Ezért azt javasoljuk, hogy holnap mindenki induljon el időben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!