Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok, miért csak az...

A magyarok, miért csak az ukrán fegyverszállitáson vannak felháborodva, azon miért nem, hogy 1 országgal arrébb épp taktikai atomfegyvert telepitettek, amit akár ellenünk is használhatnak, mert Belarusz, minden csak nem Europe Friendly ország?

Figyelt kérdés

2023. jún. 19. 09:35
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
20, Én úgy tudom, hogy az oroszok.
2023. jún. 19. 10:41
 22/35 anonim ***** válasza:
48%

#18 A saját szempontjai szerint az amerikai vezetés azt teszi ami Amerika érdekében áll.

Nem ezzel van a gond, mert ez érthető.

A gond az, hogy Európa "vezetői" is azt teszi ami Amerikának áll érdekében, úgy is, hogy az kifejezetten tönkreteszi az európai országokat.

Ha az Európai vezetők is úgy gondolkodnának, hogy mindenek előtt az európai érdekek a fontosak és nem csinálnának olyasmit ami csak az amerikaiaknak (egy részének) hasznos, akkor a jelenlegi amerikai vezetés a feje tetejére állhatna, akkor se lenne itt ilyen hatása ennek a háborúnak. Akkor egyszerűen a lengyelek fegyverkeznének, mert őket mozgatja a jogos félelem az oroszoktól, a svédek, finnek, továbbra is távol maradnának a konfliktustól, mint az elmúlt évtizedekben és ennyi. Már rég vége lett volna ennek az egésznek.

Ha megkérdezik 1,5 évvel ezelőtt az ukránokat, hogy akarnak-e egy szétlőtt országot, százezer meghalt ukrán fiatalt és férfit a frontokon, vagy elfogadják ha egy népszavazáson ezek a szakadár államok autonóm területekké válnak, simán ezt választották volna és nem a háborút. Ahogy 1 évvel ezelőtt, amikor meg már nagyon sok halottjuk volt, akkor még inkább.

2023. jún. 19. 10:42
 23/35 A kérdező kommentje:

Hogy a fenébe jön ahhoz amerika, hogy a magyarok miért nem háborodnak fel Belaruszon?!

Nem amerika érdekel, hanem a Belarusz taktikai atomfegyver.

2023. jún. 19. 10:44
 24/35 anonim ***** válasza:
21: ezt elég rosszul tudod.
2023. jún. 19. 10:48
 25/35 A kérdező kommentje:
Pedig az oroszok lövik az ukránokat a fronton, ők lőnek át fegyverrel.
2023. jún. 19. 10:55
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

#25 ÉS?

Háború van ember, mit vártál, majd nézegetik egymást és macskákkal dobálóznak?

2023. jún. 19. 11:01
 27/35 A kérdező kommentje:
Én békét várok ember, békét és nem taktikai atombombát a szomszédtól 2 házra ember.
2023. jún. 19. 11:04
 28/35 anonim ***** válasza:
55%

27. Talán nem kellett volna Donbasszt bombázni évekig és az orosz kisebbséget irtani, igaz Ukránok? Nem kellett volna Amerikával lepaktálniuk és atomot telepíteni Oroszország mellé. Vagyis ezt tervezték.

Úgy csinálunk, mintha Ukrajna mindent megtehetne, aztán akik mellette élnek, csak tűrik majd! :)

2023. jún. 19. 11:15
 29/35 A kérdező kommentje:
Én nem csinálok úgy, én azt akarom, hogy ne legyen a térségemben atombomba. Ki tudja ezt visszavitetni Moszkvába?
2023. jún. 19. 11:18
 30/35 anonim ***** válasza:
63%

#29 Már senki.

A szellemet ha kiengedték a palackból, visszatuszkolni már nem lehet egy mozdulattal.

Egy új amerikai vezetés kell akikkel valóban tudnak az oroszok érdemben tárgyalni és sok-sok év amíg megbizonyosodnak arról, hogy nem verik át őket ugyanúgy, mint a Minszki megállapodással.

2023. jún. 19. 11:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!