Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hollik István a nemrég lezajlo...

Hollik István a nemrég lezajlott státusztörvény vitában elmondta, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc és a baloldal miatt nem jönnek az EU-s pénzek, tehát a baloldal miatt nem kereshetnek a tanárok br. 800 ezret. Igaza lehet Holliknak?

Figyelt kérdés

2023. jún. 18. 13:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Holliknak sosincs igaza, ő egy fasz.
2023. jún. 18. 14:19
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem az már vitán túl van, bármit is mond a fidesz, a tanárok bérét nemzeti költségvetésnek kell állnia. Na meg az is legyen már vitán felül álló tény, hogy amit a Fideszben mondanak központi irányítású kommunikáció alatt, alantas hazugságok.

Egyébként olvasd el a telex cikkét, maruzsa zoltánnal mi volt most, milyen e-mailt küldtek ki. akinek eddig hiányzott bizonyíték, már az is van.

2023. jún. 18. 14:30
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
El kellene már zavarni Hollikostól, Orbánostól ezt az egész szarkupac impotens kormányt, mert a folyamatos kétharmados teljhatalommal sem képesek egy törpe ellenzékkel szemben a magyar érdekeknek érvényt szerezni az EU-ban és idehaza rendezni az oktatás helyzetét.
2023. jún. 18. 14:30
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#13 Mert ez nem is céljuk. Leszarják azl népet.
2023. jún. 18. 14:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
#14 Viszont a népnek az lenne a célja, hogy a magyar érdekeket eredményesen érvényesítsék!
2023. jún. 18. 14:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az én kezem is benne van, azért adtam le szavazatomat azokra, akikre, hogy szopassák az Orbán kormányt, ha már itthon nincs ami megfékezze őket. És jövőre is ezt tervezem tenni.
2023. jún. 18. 14:36
 17/23 anonim ***** válasza:
53%

Ma 14:12, az nagyon jó rész volt, amikor ezt kérte számon Hollikon egyik ujságíró.

Hollik korábban AZTAT mondta, hogy MZP nem lesz miniszterelnökjelölt, mert Gyurcsány embere. De amikor Ő lett az, akkó má nem vót fontos, hogy ki is a jelölt, úgyis a Gyúcsány mozgatja a szálakat.

Már nem is tudom pontosan, hogy volt, de vicces jelenet. :))))

2023. jún. 18. 15:43
 18/23 muleon666 ***** válasza:
0%
Fideszes vagyok, de azt mondom, csak részben van igaza. Ha az ellenzékünk együttműködő lenne, sokkal hamarabb megkapnánk a forrásokat. De mivel Gyurcsányék egy jogi köntös alatt akadályozzák a pénzek áramlását, van benne szerepük, hogy nem tud a Fidesz bért emelni, hiszen sokszor elmondták, az EU-s források nélkül kivitelezhetetlen a béremelés.
2023. jún. 18. 15:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#18, persze, mert a baromságok felvásárlására extraköltségen mindig futja, pont épp a tanárokra nem...
2023. jún. 18. 16:03
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs igaza Holliknak, egyedül a Fidesz tehet róla, hogy nem érkeznek meg az EU-s pénzek.
2023. jún. 18. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!