Hollik István a nemrég lezajlott státusztörvény vitában elmondta, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc és a baloldal miatt nem jönnek az EU-s pénzek, tehát a baloldal miatt nem kereshetnek a tanárok br. 800 ezret. Igaza lehet Holliknak?
Figyelt kérdés
2023. jún. 18. 13:50
11/23 anonim válasza:
Holliknak sosincs igaza, ő egy fasz.
12/23 anonim válasza:
Azt hittem az már vitán túl van, bármit is mond a fidesz, a tanárok bérét nemzeti költségvetésnek kell állnia. Na meg az is legyen már vitán felül álló tény, hogy amit a Fideszben mondanak központi irányítású kommunikáció alatt, alantas hazugságok.
Egyébként olvasd el a telex cikkét, maruzsa zoltánnal mi volt most, milyen e-mailt küldtek ki. akinek eddig hiányzott bizonyíték, már az is van.
13/23 anonim válasza:
El kellene már zavarni Hollikostól, Orbánostól ezt az egész szarkupac impotens kormányt, mert a folyamatos kétharmados teljhatalommal sem képesek egy törpe ellenzékkel szemben a magyar érdekeknek érvényt szerezni az EU-ban és idehaza rendezni az oktatás helyzetét.
14/23 anonim válasza:
#13 Mert ez nem is céljuk. Leszarják azl népet.
15/23 anonim válasza:
#14 Viszont a népnek az lenne a célja, hogy a magyar érdekeket eredményesen érvényesítsék!
16/23 anonim válasza:
Az én kezem is benne van, azért adtam le szavazatomat azokra, akikre, hogy szopassák az Orbán kormányt, ha már itthon nincs ami megfékezze őket. És jövőre is ezt tervezem tenni.
17/23 anonim válasza:
Ma 14:12, az nagyon jó rész volt, amikor ezt kérte számon Hollikon egyik ujságíró.
Hollik korábban AZTAT mondta, hogy MZP nem lesz miniszterelnökjelölt, mert Gyurcsány embere. De amikor Ő lett az, akkó má nem vót fontos, hogy ki is a jelölt, úgyis a Gyúcsány mozgatja a szálakat.
Már nem is tudom pontosan, hogy volt, de vicces jelenet. :))))
18/23 muleon666 válasza:
Fideszes vagyok, de azt mondom, csak részben van igaza. Ha az ellenzékünk együttműködő lenne, sokkal hamarabb megkapnánk a forrásokat. De mivel Gyurcsányék egy jogi köntös alatt akadályozzák a pénzek áramlását, van benne szerepük, hogy nem tud a Fidesz bért emelni, hiszen sokszor elmondták, az EU-s források nélkül kivitelezhetetlen a béremelés.
19/23 anonim válasza:
#18, persze, mert a baromságok felvásárlására extraköltségen mindig futja, pont épp a tanárokra nem...
20/23 anonim válasza:
Egyáltalán nincs igaza Holliknak, egyedül a Fidesz tehet róla, hogy nem érkeznek meg az EU-s pénzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!