Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony miért gondolja úgy,...

Karácsony miért gondolja úgy, hogy neki a főváros nevében üdvözölnie kell ezt a megosztó rendezvényt? Nem minden fővárosi ért egyet vele.

Figyelt kérdés

[link]

Magánemberként támogassa, ha nagyon akarja, de ne ebben a minőségében, ahogy most tette.

2023. jún. 17. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Azért megint sokat megmutat az itt válaszolókról, hogy amint tényadatokkal bizonyítottam egyikük ostoba hazugságát, azonnal le is pontoztak miatta.

A tények, a valóság nagy ellenségei a libsiknek, bizony.

2023. jún. 17. 10:29
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
11 az a baj a tényekkel, hogy azok a legtöbb esetben túlélték, de mégis meghalltak és még a végén a tényeknek kell egy sajtóper után bocsánatot kérni, hogy "hamisan állitottuk, hogy..."
2023. jún. 17. 10:32
 13/17 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
19%

"A modern demokrácia nem arról szól, hogy teljhatalma van a többségnek, hanem arról, hogy megvédjük a kisebbségeket a többség rémuralmától."

Ez nem inkább a humanista jog állam lényege, mint sem a demokráciájé?

2023. jún. 17. 10:36
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
A c***nyoktól is milyen jól megvédik a magyarokat.
2023. jún. 17. 10:41
 15/17 A kérdező kommentje:

"A Pride szeretetet hírdet, a CPAC pedig gyűlöletet."

És erről egészen biztosan meg vagy győződve hogy ez így van? Én ezekből nem voltam egyik rendezvényen sem, de Békemeneten már igen. Na ott pl. nyoma sincs a gyűlöletnek, sokan mégis ezt állítják.

2023. jún. 17. 14:13
 16/17 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
34%
Miért vagyok le pontozva?
2023. jún. 17. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:
34%

#16 Miért, miért?

Mert nem pöfögöd vissza gondolkodás nélkül a ballib szlogeneket.

Ilyenkor azt is lepontozzák aki csak kérdez.

2023. jún. 17. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!