Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan/miért lesz valakiből náci?

Hogyan/miért lesz valakiből náci?

Figyelt kérdés
Gondolom nem így születik...
2010. okt. 12. 12:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem így születik, de lényegtelen, hogy nácivá vagy bármi mássá "alakul".

Ez egy szerzett dolog, így szocializálódik, vagy az adott ideológiában lát meg valamit, ami a saját nézeteivel párhuzamba állítható, vagy éppen ellenkezőleg, hajlamos a devianciára, hajlamos szembe fordulni az adott társadalmi normákkal, ennek megfelelően kül. szubkultúrákhoz csapódik és azok ideológiáit vallja.

De mondom, mindegy, hogy náci környezetből kerül ki és lesz belőle Jákob rabbi, vagy épp fordítva, a lényeg ugyanaz.

2010. okt. 12. 15:27
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

"Ez egy szerzett dolog, így szocializálódik, vagy az adott ideológiában lát meg valamit, ami a saját nézeteivel párhuzamba állítható, vagy éppen ellenkezőleg, hajlamos a devianciára, hajlamos szembe fordulni az adott társadalmi normákkal, ennek megfelelően kül. szubkultúrákhoz csapódik és azok ideológiáit vallja."

de szépen leírtad a cigányokat... ;D

2010. okt. 12. 15:30
 13/18 anonim ***** válasza:
35%
15:30 - ők genetikailag hulladéknak vannak kódolva szerintem :)
2010. okt. 12. 15:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretem (sőt, kimondottan utálom) a cigányokat és a zsidókat, nem hiszem el a 6 millió meséjét és a gázkamrákat.

Náci lennék?

Nem hiszem...

Azért lesz valaki ''náci'', mert a túlnyomórészt zsidó kézben levő média azt mondja (hazudja) rá, hogy az.

2010. okt. 12. 16:40
 15/18 A kérdező kommentje:
16.40: hát ha ezek után tagadod, hogy náci vagy, akkor mi vagy? Azt ne mondd, hogy magyar, mert én is az vagyok, mégse gyűlölködöm ennyit (meg nem hiszem hogy ez kritérium lenne a magyaroknak).
2010. okt. 12. 16:58
 16/18 anonim válasza:

A fogalmak tisztánlátása végett az alábbi linken mindenki rendberakhatja a fejében a dolgokat és besorolhatja magát a megfelelő helyre:

[link]

2010. okt. 13. 08:17
 17/18 anonim ***** válasza:

ezerszer jobb mint a kommunizmus meg a demokrácia.

aki azt mondja hogy a zsidó nem maga a gonosz az egy hulladék mint a zsidok.

bárki aki képes ép ésszel megnézni ezt a 3 eszmét meglátja hogy a nácizmus a legjobb.messze a legjobb.

az ország is a 30as években virágzott.nem véletlen hogy nem az 50es években meg ma se.

2010. okt. 14. 01:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért gáz ha valaki náci? Vagy egy kommunista jobb?
2010. okt. 14. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!