Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokan miért érvelnek azzal,...

Sokan miért érvelnek azzal, hogy azért jó a Fidesz, mert megválasztják az emberek?

Figyelt kérdés
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy meggyőzésben hatékony a Fidesz, nem azt, hogy jól csinálják a dolgukat. Gyurcsányék is 8 evig hatalmon voltak, mert az emberek elhitték nekik, hogy jól kormányoznak. Ha nincs az őszödi beszéd, akkor ki tudja, lehet, hogy sokkal többen lennének, akik még mindig elhinnék. Az embereket könnyű manipulálni és ezáltal meggyőzni, de amikor én jó kormányzást említek, akkor nem hatalomtechnikára gondolok.

2023. jún. 16. 13:53
 1/9 árokpart ***** válasza:
36%
Az Antall kormányhoz hasonló demokratikus kormány kellene.
2023. jún. 16. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Relatív, hogy mi a jó. Pl hetoinnal is azért lövik magukat az emberek, mert jó érzés, emiatt jónak gondolják, holott az egészséged meg rámegy.
2023. jún. 16. 14:07
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy teljesen jó érv. Ha nem lenne jó, nem szavanának annyian. Mi is jobban élünk a fidesz intézkedési miatt az utóbbi 10 évben. Igen, tudom infláció van, azt mi is érezzük, de összességében még mindig jobb.

Tessék a következő választásra jobbat mutatni.

2023. jún. 16. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:
#3: Akkor szerinted a Gyurcsány-kormány is jó volt, mert sokan szavaztak rájuk?
2023. jún. 16. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
11%
A Gyurcsány-kormány másfél ciklus alatt megbukott, ha jól emlékszem, most meg sorban a negyedik kétharmadot kapta a fidesz. Folyamatosan szavaznak rájuk.
2023. jún. 16. 14:55
 6/9 anonim ***** válasza:
#5 Akkor csak az elmúttnyócév volt jó, amikor rájuk szavaztak. :D
2023. jún. 16. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mivel lehetne akkor mérni, ha nem a sikerrel?
2023. jún. 16. 15:35
 8/9 A kérdező kommentje:

#5: Igen, mert volt egy őszödi beszéd. 2006-ban újraválasztották őket. Akkor az első Gyurcsány-kormány szerinted sikeres volt? Mert szerintem csak elhitették az emberekkel, hogy az volt, ahogyan most a Fidesz teszi ugyanezt.

#7: Rengeteg féleképpen, például a gazdasági teljesítményt elég jól lehet mérni, de egyéb mérőszámok is vannak. Érdemes ezeket adott időszakra más, hasonló adottságokkal rendelkező országokhoz viszonyítani. Ebben sajnos nagyon nem állunk jól. Számomra ez a fontos, nem az, hogy a Mari nénik meg Józsi bácsik kire szavaznak.

2023. jún. 16. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert a nem gondolkodáshoz ez is elég.
2023. jún. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!