Ma vége a magyar oktatásnak? Mi kell még, hogy az embereknek elegük legyen az orbánkormányból?
Ebben a cikkben kb. semmi nincs, az összes kritikus rész kihagyták, gondolom szándékosan.
Itt van egy összefoglaló a régi és az új helyzetről: [link]
Ha van frissebb, valaki belinkelhetné, én nem találtam.
Még nincs gyerekem, de ha lesz és iskoláskorú lesz olyan 8-10 év múlva, nagy valószínűleg magániskolába vagy magántanárokhoz fog járni. Nincs ebben már ma sem meglepő. Igényes szülők, akiknek fontos, hogy a gyereke normális, színvonalas oktatásban részesüljön és megteheti anyagilag, az ma is így tesz.
Ezt úgy írom, hogy tanítottam pár évig én is.
15.
Nem feudalizmus, hanem piacgazdaság.
Ennyi erővel, ha valaki nem Suzukit vesz,hanem Jaguart, akkor feudalizmus van.
Vannak különbségek, tessék elfogadni.
#16 De feudalizmus. Mert arròl egy gyerek sem tehet milyen csalàdba születik, ìgy ha ùgy működik majd ahogyan te gondolod, akkor a szegèny csalàdok gyerekei önhibàjukon kívül nem lesznek kèpesek kiemelkedni a rossz oktatàs rèvèn, mìg a gazdagokè igen.
Tudod ez minden ember szàmàra visszàs aki agyilag nem ragadt meg a közèpkorban ès van benne valamennyi együttèrzès.
18#
A gyerek tehet érte felnőtt korában.
Ahogy írod, nem a középkorban élünk, rengeteg a lehetőség.
Én vendéglátóipari szakmunkásban tanultam, majd estin leérettségiztem és levelezőn lediplomáztam.
Persze, ha jól sejtem, már megint a kis kokeró gyerekeket mosdatod.
"kiemelkedni a rossz oktatàs rèvèn"
😂😂😂
Téged se az eszedért szeretnek.😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!