Nem értek egyett vele de nem megyek ki mert 0 értelme van. Ha nem tetszik el kell innen menni, mert változás nem lesz.
Ha molotov koktélokat osztogatnának akkor talán kimennék, mert annak lehet h lenne valami hatása, de minek alázzam meg magam azzal hogy utcára viszem a tehetetlen dühömet csak azért h ripacs nyomorék ellenzéki politikusok kihasználjanak.
Dögöljön meg mind. Inkább bontok egy sört itthon.
Nem.
Semmi értelme tüntetni, aki ezt nem látja, az síkhülye.
A tanárok maguk tudnák megoldani ezt a problémát: mondjanak fel a g-cibe, hagyják ott a f-szba a szakmát, menjenek el a Lidibe vagy az Obiba vagy az Ikeába pénztárosnak, raktárosnak, akárminek másfélszeres fizetésért és kevesebb munkaidővel, vagy menjenek magániskolába tanárnak.
Szép dolog a szakmai elhivatottság, de az önszopatásnak is van egy határa - illetve kellene, hogy legyen.
Ha maradnak, akkor a végtelenségig fogja b-sztatni őket a kúrmány.
Ha ezt nem látják, akkor retardáltak, és meg is érdemlik.
És ez vonatkozik a tűzoltókra, ápolókra, stb.
#6 bocsánat de ez a demagógia amit letolsz nagyon nem állja meg a helyét. Tudod rendkívül sok tényező van egy ember életében. Milyen könnyű leírni állj be a pénztárba és milyen könnyű beállni a pénztárba. Voltam ott én is, nincs diplomám sima munkás ember vagyok.
De aki azért tanult évekig, végzett egyetemet és állt tanári hivatásra, hogy oktassa a fiatalokat, és előre vigye a nemzetet vagy társadalmat ami neki jobban tetszik az nem fog ilyen könnyen elmenni Tescóba.
Eléggé leegyszerűsítesz egy összetett peoblémát. Gondolom a barátnőd/barátoddal való konfliktust úgy kezeled, hogy keresel helyette egy rondábbat de gazdagabbat. Sokat elmesél rólad akkor.
"De aki azért tanult évekig, végzett egyetemet és állt tanári hivatásra, hogy oktassa a fiatalokat, és előre vigye a nemzetet vagy társadalmat ami neki jobban tetszik az nem fog ilyen könnyen elmenni Tescóba."
Hát akkor szopja a f-szt tanárként, megérdemli.
Ja, meg tüntetgessen, mert attól majd biztosan meggondolja magát Sz@rbán. (nem)
Gyáva tehetetlen pipogya felfogásod van mint a magyarok többségének, miszerint valami nem jó törődj bele tűrd szó nélkül, állj tovább még akkor is, ha azt nem akarod. Kényszerítsd bele magad a rosszba csak ne lázadozz!
A szolgalelkűség az ami a nagy baj. Nekem kell ezt megmagyarázni látszólag értelmes embereknek, hogy szólaljanak fel az a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!