Ha a fidesz betiltaná az alkoholfogyasztást meg csökkentené a nyugdíjat, akkor arra már ugranának a fideszesek is nem?
Ha jól tudom amúgy épp most akarnak újabb plusz adókat rádobni az alkoholra.
De természetesen nem. A médiagépezet lényege, hogy megmagyaráz mindent úgy, hogy be is vegyék. Valószínűleg egy ilyen lépést is rá tudnának kenni valaki másra és elmagyarázni, hogy miért nem a kormány tehet a saját döntéséről.
"mégis mindegyik a fideszre teszi a voksot"
az első pillanattól kezdve utáltam őket mikor megjelentek a politikában, soha nem szavaztam rájuk és nem tudnának olyant tenni hogy ez megváltozzon.
Annyit kell csak mondania, hogy az EU ideológiai okból nyomást fejt ki a magyar gazdaságra, emiatt nem maradt más választásuk.
Majd még rátromfolnak, hogy de a magyar embert természeténél fogva nem lehet nyers erővel megfélemlíteni, és ahogy a honfolgaláskor és Eger váránál sem lehetett bennünket elijeszteni, úgy most is megoldjuk.
Végül bejelentenek egy rendeletet, amivel a nyugati multiknak kötelező a nyugdíjas igazolvány felmutatására havonta egyszer tíz tojást, és két csirkecombot ingyen adniuk, hogy ezzel kompenzálják a nyugdíjat. Meg persze ki kell, hogy írják minden pénztár mellé, hogy a magyar kormány megvédi a polgárait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!