Mi a kedvenc Ellenzéki mondásotok?
Figyelt kérdés
Nekem: Ez hatalmas segítség a magyar családoknak!2023. jún. 13. 22:11
41/46 anonim válasza:
Börtönbe akarsz kerülni? Odafogsz, ha a gyerekemhez hozzáérsz, szrom le az abberált ballibernyák haverjaid véleményét. Tavaly áprilisban véleményt mondtunk rólatok, nézegesd, emésztgesd
43/46 anonim válasza:
41 te valami mocsok pedofil lehetsz, hogy így véded őket, ne félj csak börtönbe kerülsz te még, ha ez kiderül, majd ott megtanítják neked, hogy hol lakik az úristen. Azok is utálják a pedofilokat ugyanis.
44/46 anonim válasza:
Nyúljál a zsebedbe,
Szarjál a Fideszre!!!
45/46 anonim válasza:
Kérdező kedvenc ellenzéki mondást akar olvasni, majd leírja az ő kedvencét, amit egy fideszes mond...majd a válaszokban kedvenc ellenzéki mondásként több fideszes van, mint ellenzéki....
Aztán arra is választ kaphatunk, hogy az a baj a libsikkel, hogy ellenkezik a tisztességes keresztény értékrenddel....Nos kiváncsi vagyok ki hány pedofil, félrekúrós, elválós, újraházasodós és aztán keresztény értékrendre hivatkozó bohócot tud felsorolni a nem-fideszes oldalon és a magyar fasisztoid kommunista "jobboldalon"..Nálam a fidesz kamukeresztények jóval többen vannak....bár ezt sztem az sem gondolja komolyan, hogy ők keresztények, akik esetleg tényleg azok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!