Mennyi szerintetek egy átlagos vidéken élő magyar megtakarítása?
Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 01:04
11/16 anonim válasza:
8 Az ótó gyakran nyugatról behozott 20 éves dízel, amiket 250.000 Ft-ért cserélgetnek egymás között az ótómániások. A kilós bevásárlás meg... Két kiló kenyér már kilós bevásárlás. Igaz, az már minimum 2000 Ft.
13/16 anonim válasza:
Nekünk egymillió forint van vész esetére eltéve, amihez soha nem nyúlunk hozzá, a többit gyűjtjük valamire általában. Tesómék ugyanígy csinálják. Anyuéknak nem tudom, hogy mennyi van, de van nekik is, mert egy hónpja vettek egy 3 éves autót, nem kérdeztük az árát, de olyan 4-5 millió körül láttunk ilyeneket. Hitelt ők sem vettek fel. Vidéki szakmunkások vagyunk mindannyian. Van, aki máshogy látja jónak, egyik rokonságban lévő család úgy tud a felszínen maradni, hogy hitelt hitelből fizet. Áruhitel, személyi kölcsön, babaváró... Legutóubb épp tőlünk kértek, mert van két ótó is, de megtakarítás semmi, a szerelő meg pénzért dolgozik ugye. Munkatársak között van olyan, aki elsején már remeg a családiért, mások meg gyűjtögetik a gyerekeknek. Szerintem ez amúgy Budapesten is így van.
14/16 anonim válasza:
Van pénz a népnél bőven...ilyen drágulások, infláció mellett is látszik, hogy általános jólét van, ráadásul fiataloktól nyugdíjasokig mindenki elégedett az életszínvonalával.
A Fidesz ma is simán nyerne egy választást 2/3-dal, és nem az ellenzék minősége miatt, mert magyarokat csak a saját pénztárcája érdekli.
15/16 anonim válasza:
#14 Ez nem igaz, engem a hazaszeretet vezényel így én Toroczkaira szavaznék mert csak vele van esély arra, hogy visszaszerezzük a Trianonban elcsatolt területeket. Ehhez erősíteni kell előtte a Honvédséget ugyanis nyilván nem ingyen fogjuk visszaszerezni.
16/16 anonim válasza:
#15: Nincs esély rá, száz éve volt, dolgozd fel és kezdj el a saját életeddel foglalkozni, ahelyett, hogy ilyen f475ágokat írsz ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!