Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyi szerintetek egy átlagos...

Mennyi szerintetek egy átlagos vidéken élő magyar megtakarítása?

Figyelt kérdés
2023. jún. 12. 01:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

- 1 bödön zsír

- 1 fél kenyér

2023. jún. 12. 01:08
 2/16 anonim ***** válasza:
59%

#1 Azért ne essünk túlzásba.

Vidéken élek (azok közül is a rosszabbik területen, Szabolcs megyében) és van annyi megtakarításunk, hogy minden évben elmenjünk nyaralni, kirándulni és még belefér kisebb lakásfelújítás is. Ezen kívül befektetve is van pénzünk.

Én hentes vagyok, párom tanár szóval átlagosak vagyunk. Sőt, én azt mondom, hogy a környezetünkhöz képest még rosszul is élünk.

2023. jún. 12. 01:43
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
oké ha hentes vagy akkor neked van 2 bödön zsírod is, na.
2023. jún. 12. 01:46
 4/16 anonim ***** válasza:
63%

#3 Nincsen most mert eladtam őket. :P

De legközelebb 1 hónap múlva vágok malacot saját részes eladásra, majd akkor lesz ismét, szívesen adok el neked is belőle.

2023. jún. 12. 01:57
 5/16 anonim ***** válasza:
48%
Az átlagos megtarkaritás? Minusz 70000 ft lehet.
2023. jún. 12. 06:30
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan havi 20 ezer Ft körül lehet. Valahol ennyi se, valahol a többszöröse, de szerintem egy átlagos vidéki ennyit könnyedén félre tud rakni, legalábbis saját példámból, tapasztalatomból.
2023. jún. 12. 06:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Pontosan ennyi, Se több se kevesebb: [link]
2023. jún. 12. 06:44
 8/16 anonim ***** válasza:
34%
Érdekes kérdés, de valószínűleg 6-7 jegyű. Ha nem lenne így, akkor ez az ország már rég nem itt tartana: nem menne annyi ótó, nem lenne kilószámú bevásárlások, stb., stb... A 600.000-től a 9 misiig családonként tuti megvan.
2023. jún. 12. 07:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Ez csalóka! Nagyon sok olyan van, akinek kell az ótó, meg kell a részletfizetésre megvett almás telefon, meg az igazi vagy épp hamisítvány Hugo Boss feliratú póló, meg a nyaralásos fotók Instára. De aztán hó végén már nem megy el tankolni és zacskós levest eszik.
2023. jún. 12. 09:12
 10/16 anonim ***** válasza:

#8: Az a baj, hogy nem tudjátok az átlag fogalmát. Az átlagban benne van a lakosság harminc százaléka akik létminimum alatt élnek, és adósságaik vannak nem megtakarításaik, meg benne van a száz leggazdagabb magyar is. Ez kiad egy átlagot, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal.

Magamból kiindulva, vidéki megyeszékhelyen élek, viszonylag jól menő, tíz éve piacvezető egyéni vállalkozásom van, de az összes megtakarításomat elvitte az elmúlt három-négy év, a rossz gazdasági helyzet és az arra adott még rosszabb kormányzati válaszok, a CoVID alatt elmulasztott kormányzati segítségnyújtás (az én vállalkozásom konkrétan semmilyen segítséget nem kapott miközben összesen több mint egy évig be volt tiltva a fő tevékenységi köröm a vírushelyzet miatt), aztán még a KATA-val is megszivattak, szóval a helyzet minimum rossz.

2023. jún. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!