Mennyi szerintetek egy átlagos vidéken élő magyar megtakarítása?
#1 Azért ne essünk túlzásba.
Vidéken élek (azok közül is a rosszabbik területen, Szabolcs megyében) és van annyi megtakarításunk, hogy minden évben elmenjünk nyaralni, kirándulni és még belefér kisebb lakásfelújítás is. Ezen kívül befektetve is van pénzünk.
Én hentes vagyok, párom tanár szóval átlagosak vagyunk. Sőt, én azt mondom, hogy a környezetünkhöz képest még rosszul is élünk.
#3 Nincsen most mert eladtam őket. :P
De legközelebb 1 hónap múlva vágok malacot saját részes eladásra, majd akkor lesz ismét, szívesen adok el neked is belőle.
#8: Az a baj, hogy nem tudjátok az átlag fogalmát. Az átlagban benne van a lakosság harminc százaléka akik létminimum alatt élnek, és adósságaik vannak nem megtakarításaik, meg benne van a száz leggazdagabb magyar is. Ez kiad egy átlagot, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal.
Magamból kiindulva, vidéki megyeszékhelyen élek, viszonylag jól menő, tíz éve piacvezető egyéni vállalkozásom van, de az összes megtakarításomat elvitte az elmúlt három-négy év, a rossz gazdasági helyzet és az arra adott még rosszabb kormányzati válaszok, a CoVID alatt elmulasztott kormányzati segítségnyújtás (az én vállalkozásom konkrétan semmilyen segítséget nem kapott miközben összesen több mint egy évig be volt tiltva a fő tevékenységi köröm a vírushelyzet miatt), aztán még a KATA-val is megszivattak, szóval a helyzet minimum rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!