Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor kezdi el végre a politik...

Árokpart kérdése:

Mikor kezdi el végre a politika (kormány, ellenzék) rendbetenni az egészségügyet betegellátást, mentőszolgálatokat stb?

Figyelt kérdés
Érdekes, hogy más európai országokban zökkenőmentesen működik már olyan országokban is amelyek korábban nagyon fejletlenek voltak mint pl. Albánia. Mikor lesz az, hogy rendesen ellátják a betegeket, empatikus orvosok ás ápolók, ápolónők mosolyognak, jó szót szólnak a betegekhez, a mentők mindnehová időbe ki fognak érni stb. Miért nem lehet ebben egy összpolitikai konszenzus, hogy végre érdemben változzon ah elyzet pozitív irányba.
2023. jún. 9. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#15:55

Mi van ingyen? Amit havonta befizetek 9600forint TBt úgy, hogy igénybe sem veszem? Az van ingyen? Én fizetem a tb-t és ebből a drogosok, piások, össze verekedett kisebbségiek vannak ellátva én meg várhatok 7 hónapot egy szemészetre. Ez van neked ingyen?

Mi az, hogy nincs pénz? Stadionra van. Lombkorona nélküli lombkoronasétányra, lówellnessre, minden létező platformon átírni a megyét vármegyére van. Van pénz, akarat nincs...

Nem lesz itt egészségügy, mert a 80 éves nénike aki megkapta a 13.havi 40k forintos nyugdíjat, de az egészségügyi ellátást már nem fogja megkapni odáig lát csak, hogy sorosgyurcsánybrüsszel és az élete árán is elmegy szavazni. Így lehet egy ~9milliós országban ~3millió szavazattal 2/3-t szerezni.

2023. jún. 9. 17:10
 12/16 anonim ***** válasza:

"Mi van ingyen?

Pontosan a drogosoknak, piásoknak, összeverekedett kisebbségieknek van ingyen, mert ahhoz képest, amit ők kivesznek belőle, töredékét sem teszik bele. De amúgy inkább mondanám a nyudgíjasokat, akik százezres nagységrendű ellátást vesznek ki havi szinten, de be nem tesznek semmit már.

"Mi az, hogy nincs pénz?"

Én nem mondtam olyat, hogy nincs pénz. Pont azt mondtam, hogy van, csak rosszul van elköltve. A magyar állam GDP arányosan az EU átlag felett költ közegészségügyre, szóval van pénz, csak az ellátás drágább arányosan.

2023. jún. 9. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajna sosem, olyan, mintha nem lenne rá szükség sem.
2023. jún. 9. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Akkor lássuk a tényeket:

"Varga Mihály kitért arra, hogy a koronavírus-járvány kitöréséig

91 kórházat,

54 rendelőintézetet és

107 mentőállomást újítottak fel,

míg 23 új rendelőintézet és

34 mentőállomás újonnan épült az országban kormányzati forrásból.

A pénzügyminiszter jelezte, hogy a kormány a 2024-es költségvetés tervezetében 3200 milliárd forintot szán egészségügyi célokra, ez 420 milliárd forinttal több, mint idén. Ez a jövő évi előirányzat kétezer milliárd forinttal több, mint 2010-ben volt – jegyezte meg."

[link]

2023. jún. 9. 18:53
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

#18:53

Attól, hogy újra festik egy kórház kerítését és ezzel letudták a "rendelő felújítását" még nem lesz jobb az egészségügyi ellátás.

2023. jún. 9. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Ezerrel folyik!

Egyik ismerősömet "bekábszerezték", hogy a napokban műtik.

Pszichésen ráhangolódott, összekészült, bevonult az érintett "kórházba", majd pár óra várakoztatás után benyögték neki, hogy térjen vissza augusztus végén, mert "nincs hely"!

Remélem, egyszer úgy fog járni az egészségügyi államtitkárok egyikének egyik leszármazottja is, hogy "hely hiányában" megy az anyaföld alá!

2023. jún. 10. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!