Fidesz belerángat minket a háborúba?
Figyelt kérdés
„Őszentsége Kirill moszkvai és egész oroszországi pátriárka áldásával, az orosz ortodox egyház közvetítésével, az egyházak közötti együttműködés keretében, a magyar fél kérésére az ellenségeskedésekben részt vett, kárpátaljai származású ukrán hadifoglyok egy csoportját Magyarországra szállították” – olvasható az Orosz Ortodox Egyház közleményében.2023. jún. 9. 06:38
2/23 anonim válasza:
A válasz, és a cselekedet több eseetben más szokott lenni.
3/23 anonim válasza:
Persze,még a világháborút is a fidesz provokálja.🤣
Ennyire nem lehetsz sötét!
🤨
4/23 anonim válasza:
A fidesz nyíltan az orosz oldalon áll a háború kapcsán a szövetségeseivel szemben.
Az orosz főkeresztényt is orbán védte be mert ugye annyira pártatlan...
5/23 anonim válasza:
1, folyamatos rinyálás helyett, miért nem léptek ki? Nektek is jobb lenne, nekünk is -akik külföldön élünk- és mindenki másnak.
Lehetnétek egyszer gálánsak és lépjetek már ki a fenébe ebből a fránya nyugatból és hagyjatok már minket békében élni magunkkal.
6/23 anonim válasza:
5: te inkább ne is beszélj ezen a nyelven. Köszi.
7/23 A kérdező kommentje:
Miért tesz iylet a fidesz, ha folyamatosan azt kommumikálja ki kell maradni a háborúból?
Fidesz ezzel belerángat minket a háborúba!
2023. jún. 9. 07:22
8/23 anonim válasza:
6, oh, take it easy dude, még szavazni is fogok.
10/23 anonim válasza:
10, nem teljesen mindegy, hogy szerintem meddig tart? Annyira fontos vagyok számodra, hogy az én véleményemre adj a HUXIT kapcsán? Lépjetek ki és onnantól teljesen függetlenül élhetsz az én véleményem nélkül és mindenki más nélkül. Nekem semmi bajom a migráns léttel, csak hagyjátok már béként a kontinenst és lépjetek ki a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!