A baloldal tényleg belerángatna minket a háborúba?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor hogyan kell ezt elképzelni? Hogy a hivatásos katonák lennének a frontra küldve, vagy besoroznának civileket is, akik nem katonák? Egy idegen országért kellene feleslegesen meghalnunk?
Engem sokkal inkább foglalkoztat az a kérdés, hogy a jobberek között tényleg vannak olyan retardált állatok, akik komolyan elhiszik ezt a fideszes propagandát? :D
2023. jún. 3. 12:25
2/15 anonim válasza:
Gondolkodás nélkül küldenék a fegyvereket az ukránoknak, csakhogy benyaljanak a nyugatnak.
2023. jún. 3. 12:28
3/15 anonim válasza:
És átoperálnának kérdező ezt se felejtsd el🤡🤡🤡
2023. jún. 3. 12:32
4/15 anonim válasza:
Minden nőt férfivá operálnak 6 év alatt, és küldenék őket a frontra.
2023. jún. 3. 12:34
5/15 anonim válasza:
Értelmes ember nem halna meg idegen népért és országért...
2023. jún. 3. 12:35
6/15 árokpart válasza:
2-es Jó O.K. most nem küldünk, de kérdezem én tőled, hogy jelenleg ebből mi hasznunk, haszna van az országnak. Az energia ugyanolyan drága, Oroszország a NATO tagságunk miatt továbbra sem baráti országnak tekint minket, az infláció nálunk az egyik legmagasabb Európában.
2023. jún. 3. 12:35
7/15 anonim válasza:
True story, engem már be is sorozott SOROS!! György, el is küldött a frontra, és meg is haltam.
Kétszer.
De már elmúlt.
2023. jún. 3. 12:36
8/15 Demion válasza:
Mondjuk fegyvert és lőszert én is küldenék az ukránoknak, de nem a nyugatnak való benyalás miatt, hanem mert Magyarország jól felfogott geopolitikai érdeke, hogy köztünk és az oroszok között legyen egy független (és lehetőleg nyugatbarát) Ukrajna. Plusz a kárpátaljai magyarok is jobb színben tűnnének fel az átlag ukránok szemében. De az orbáni külpolitika mintha direkt arra bazírozna, hogy az ukránok szívből meggyűlöljenek mindent, ami magyar.
2023. jún. 3. 12:38
9/15 anonim válasza:
Ha tavaly áprilisban a baloldal győzött volna a választásokon akkor elrendelték volna a sorozást és a magyar fiatalokat az Ukrajnai frontra küldték bolna, ahogyan azt a dollárokért cserébe megígérték.
Arról nem beszélve, hogy levágták volna Magyarországot az orosz energiákról amivel államcsődöt és nyomort hoztak volna az országba.
Nem szabad, hogy a baloldal győzzön. A baloldal háborúpárti.
2023. jún. 3. 12:42
10/15 anonim válasza:
Nem, ez egy hülyeség. Az ellenzéknek sok valós bűne van, de ezt csak a kormány próbálja rájuk kenni. Senki nem akar itt háborút.
Ukrajna támogatása egy másik dolog. Ezt igazából Orbán is csinálja, csak vonakodva és teljesen mást kommunikálva. Azzal együtt, hogy eszemben sincs az ottani magyarokat ért sérelmeket letagadni, vagy relativizálni, a jelen helyzetben én is az ő pártjukat fogom Oroszországgal szemben. Biztos nekik is van felelősségük, de ez egyáltalán nincs arányban Putyinéval.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!