Miért kell ezeket az ukránokat sajnálni?
Kezdem azt érezni, hogy a saját országomban magyarként én leszek a kisebbség. Nyílván nem csak az ukránok miatt, de ők testesítik meg az egészet.
1.) Kulturálatlanok, bunkók, és ha nem beszéled a nyelvüket föl vannak háborodva, sőt angolul sem hajlandó megszólalni.
Sajnos tudom, mert olyan helyen dolgozom, ahol ki kell őket szolgálnom.
2.) 2x-3x többet keres egy "háborús menekült ukrán" mint egy átlag magyar munkavállaló. Tudom, mert ahogy beszélgetek velük még föl is vágnak vele.
3.) Az már el is van felejtve, hogy Kijevbe leszedték a magyar zászlót, és elégedték, sőt nem csak Kijevben volt ilyen....
4.) Mint minden normális magyar ember köztük én is megveszi havonta a bkk bérletet, így a kedves Ukránok fölmutatják az útlevelüket, és hoppá ingyen utaznak. Nem nagy pénz már egy havi bérlet, csak az elv ami kicsit dühítő....
Komolyan ezeket a kultúrálatlan, sötét bunkókat kell sajnálni, meg vonulni a varásoba hogy "slavia ukraine" ?
És aki félre értené: AZOKAT viszint nagyon sajnálom akik a fronton vannak katonák, és már mentálisan tönkre mentek, vagy meghaltak
"Kezdem azt érezni, hogy a saját országomban magyarként én leszek a kisebbség."
Még csak most kezded el ezt érezni? Lassan mindenhol a cigányok kerülnek többségbe.
Én ezt a viselkedést szinte csak a kárpátaljai “magyaroktól” (cigányoktól leginkább) tapasztaltam. Se magyarul, se ukránul, se sehogy nem tud normálisan, ha a magyar nem nyalja ki a pcsáját, mert Trianon idején az ük ükapja területileg Magyarországon élt, akkor az a szemét, ha az ukrán állam nem vág hozzá vezérigazgatói állást (nyelvtudás, végzettség nélkül), akkor meg azok a köcsögök.
Átlag ukránokkal legtöbbször semmi bajom, normál emberek, nem is akar a többségük itt maradni. Pedig én a háború legeleje óta foglalkozom velük, szintén munka miatt.
Kérdező, én értelek és lesz is ebből még konfliktus a befogadó országok és a menekültek között.
Sok mindennel én sem értek egyet, viszont nekünk jó, ha van egy Ukrajna Magyarország és a ruszkik között. Ütközőzóna vagyunk (nem csak mi, hanem ez a régió), ha az oroszok túljutnának az ukránokon, akkor itt lennének a nyakunkban és akár visszaemlegetnék a jó kis 40 évig tartó "együttélésünket". Ccsak a NATO-tagságunk tartaná vissza őket ettől. De Putyin már mondott olyanokat is, hogy a NATO takarodjon vissza az 1999-es határai mögé.
Egyék meg amit főztek!
Nem kellet volna az Oroszokat hergelni 2012 óta.
Nem kellet volna az oroszokat gyilkolni - minimum 12-14 ezer oroszt öltek meg az Ukránok 2012-től a háború kitöréséig szakadár megyékben.
Nos,..
elolvasva a "kérdést" és a hozzászólásadat...
ez bizony raszizmus a javából!
Hogy érzed?
Vagy olyan értelmes hogy felismered a mocskot magadban? Vagy már késő....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!