A fideszeseket az sem zavarja, hogy a fidesz ismét új adót vezet be?
Figyelt kérdés
Ezúttal a megtakarítások után kell majd adózni 15%-ot! Tehát minden lekötött/befektetett forint után! 1 millió forintos lekötésedből 150 ezer megy a fidesznek!2023. jún. 8. 12:31
1/17 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy a nyugdíjasoknak, egy felesért szavazóknak, és a mélynyomorban élő fideszeseknek nincs megtakarítása, így mivel ez az új adóemelés a fidesz szavazók 95%-át nem érinti, gondolom majd ennek is helyeselnek ahogy szoktak: "KÖSZÖNJÜK" xD
2023. jún. 8. 12:33
2/17 anonim válasza:
Ezek a fityiszesek húzkodják az emberek bőrét. Hála a jó égnek a fidesz körüli nyugdíjas bácsikáknak, meg nénikéknek nincs megtakarításuk. Talán esetleg pici kenyérre meg szörpikére.
3/17 anonim válasza:
A Fideszesek nem dolgoznak, segélyekből, nyugdíjból, kampánykrumpliból, Csokból, vagy közmunkából élnek, így rájuk nincs hatással.
4/17 anonim válasza:
Fel se fogják. 15% az szja. Eddig ér az agyuk. Az hogy mellette van 28 új adó, az el sem jut az agyukig.
5/17 anonim válasza:
Nekem eddig is PMÁP-ban volt a megtakarításom, szóval nem érint. És ha amúgy zavarna is, minthogy nem mindennel értek egyet feltétlenül én sem, nem leszek automatikusan ellenzéki szavazó, hiszen ahhoz onnan is látni kellene valami olyat, amitől oda szavazna az ember.
6/17 anonim válasza:
Nagyon nem vagy képben,nem a tőkét adóztatják,hanem a kamatot,hozamot! Eddig is volt kamatadó 15%,ezek után még pluszban lesz 13% szocho.
Nekem van 1,3 milliós megtakarításom,nem sok pénz.1 éves bankbetét után tavaly egész évre tudod hogy mennyi kamatot kaptam? 390 forintot! Ebből levontak 15% kamatadót 59 forintot,a jövőben meg még kb.50 forintot fognak ha fenntartom.Alig van betéti kamat a magyar bankokban,az állampapír adómentes,ez az intézkedés pont azt szolgálja ,hogy az emberek inkább állampapírokban tartsák a megtakarításaikat.
7/17 anonim válasza:
#6 Ha ennyi eszed van, hogy bankbetétben tartod...
8/17 anonim válasza:
A kérdésben hazugság van, nem megy minden 1 millióból 150 ezer a fidesznek. Üres provokálás megint.
9/17 anonim válasza:
#6 "Nagyon nem vagy képben,nem a tőkét adóztatják,hanem a kamatot,hozamot!"
A tőkét majd elviszi szépen az infláció...
10/17 anonim válasza:
Tudják, hogy vagy Brüsszel az oka, a sok ukrán náci, Zselével az élen, netán Gyurcsány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!