Egyetértesz azzal, hogy Brüsszel rosszabb, mint a kommunizmus?
Orbán megint egy mezei fideszes szájába adta a propagandát, amit a saját szavazóik felé kell uszítólag kommunikálni.
Ha azon a szellemi színvonalon lennék amin Pócs képviselő úr, akkor egyet tudnék érteni vele.
Az ott elég "erős" vidék lehet. Pócs, Boldog, akkor az az LMP faragatlan fickó (nevére sem emlékszem)... Erős mezőny.
8# "A cukorbetegség gyógyítása is a modern jólét terméke, korábban ismeretlen volt. Menjünk vissza oda? Menjünk vissza oda, ahol tíz gyerekből hat meghal mielőtt felnőne?"
Tévedés! A tudomány fejlődik. Teljesen független a tudományos haladás attól, hogy szélső liberális eszmék milyen alternatív valóságokat igyekeznek a társadalomra erőltetni.
Evolúcionálisan KÉT NEME van az embernek. Semmilyen tudományos eredmény nem támasztja alá 78 nem, gender létezését. Azt oktatni általánosban ráadásul deviáns, pervez emberekkel pedig bűncselekmény volt és ma is az. Mindezek ellenére nyugaton ezt teszik és még ünneplik is
Sajnos rengetegen, főleg fideszesek, én nekem minden fideszes ismerősöm vagy 30at ismerek mind oroszpárti, meg szinte sajnálják Oroszországot, amiért a gaz nyugat háborúba kényszerítik. Vicces számomra, elhiszik azt hogy biolaborok voltak Ukrajnában, Zelenszkij megölt 20 ezer orosz civilt. Hiába is próbáltam cáfolni, ők megmondták Putyinnak hisznek és kész ő hiteles forrás. Ha putyin mondta ,hogy biolaborok vannak Ukrajnában, nem lehetett oroszul beszélni stb stb.. akkor az úgy van.
Én nekem volt olyan ismerősöm akivel össze is vesztem, mondom figyelj már Te is gyerekes anya vagy, gondolj már bele mi lenne, ha neked is menekülnöd kéne az orosz bombák alól. Ő egyből, hát ez is a Zelenszkij hibája, meg a civilekért, tüntetniük kellett volna az ukrán nyelvtörvény miatt, ezért ők is megérdemlik.
Nekem mérnök legjobb barátom, az ukrán háború után költözött ki munka miatt megmondta, ő nem szeretne egy olyan országban élni, ahol ennyire oroszfanatizmus van, ennyire gyűlölet van az emberek lelkében.
Most is komcsik vezetik az országunkat, ha azt mondja a vezérelvtárs, hogy az alma az nem alma hanem citom, akkor az alma az nem alma hanem citrom, hiába alma, az alma. Fejed tetején ugrálhatsz ebben az országban, ha bástya elvtárs azt mondja, hogy a magyarnak elég a 2000 Ft-os bruttó óra bér, akkor annak elégnek kell lennie, ha nem elég akkor is, kivéve a haverokat, rokonokat.
Mikor volt itt demokrácia?
17. Nem akarnék elmenni nemi identitás és gender témába.
Arra külön oldal van itt.
De jellemző hogy valaki egy ilyen kérdésre is az LMBTQ ellenes Fidesz propagandával jön... nem a 17-es!
Ha válaszoltok egy kérdésre, amiben a kommunizmus szó szerepel, akkor nézzetek utána, hogy az mit jelent!
Ha ezt nem teszitek, akkor Ti is olyanok vagytok, mint a komcsizó, libsiző propagandisták.
A kommunizmus nem rokonértelmű az antidemokratikus szóval, sem a diktatúrával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!