Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lenne jó alternatíva Orbán...

Ki lenne jó alternatíva Orbán Viktor helyett?

Figyelt kérdés
Ti kit látnátok szívesen a miniszterelnöki bársonyszékben? Van ez a pohos Döbrögi, aki csődbe viszi az országot, és van a teszetosza, semmi látszat-ellenzék. Ki tudná megmenteni Magyarországot?
2023. jún. 4. 21:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%
Ki nem lenne jobb választás Orbán helyett?Szerintem egy csöves is jobb nála az utcárol.Magyar elenzék meg nincs mivel akik bent ülnek azok 12 éve veszitenek de érdekes modon mindegyik ugyanaz kicsit se fura.
2023. jún. 4. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
Annácska is megtaposhatna keményen 👠🍆
2023. jún. 4. 22:00
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Én. De még kicsit várnotok kell!
2023. jún. 4. 22:09
 14/20 anonim ***** válasza:
59%
Bajnai alkalmas lenne rá, vagy Bokros. De valószínűsíthető, hogy a társadalom fújolna rájuk...
2023. jún. 4. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Csak olyan tudná leváltani, aki hihetőbben tudna hazudni az embereknek. De ilyen meg nincs...
2023. jún. 4. 22:50
 16/20 anonim ***** válasza:
7%
Donáth Anna. Nagyon szomjazom már egy európai hangra.
2023. jún. 5. 07:17
 17/20 anonim ***** válasza:
43%
Bárki, aki nem tartozik a Fidesz-KDNP-MHM triumvirátushoz. A legjobb miniszterelnök Márki-Zay Péter lenne.
2023. jún. 5. 08:20
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem amúgy a probléma része,hogy személyekben gondolkodunk, illetve a személyek mögötti embereket figyelmen kívül hagyjuk. Emellett egy személy, párt hatalma nem feltétlenül szerencsés és szerintem demokratikusabb több párt tényleges együttműködése,egy bizonyos pontig persze.

Én bár magamat ellenzékinek és liberálisnak tartom,nem gondolom hogy a jelenlegi ellenzéki "összefogás"

bármilyen vezetővel tud nyerni és kormányozni,és szerintem a DK-nak fel kellene oszlania, ami persze nem fog megtörténni. (Persze a többi ellenzéki párt sem szent,és értük sem vagyok oda)

Jelenleg a választással úgy vagyok,hogy csak jelentős változások esetén szavaznék az ellenzékre,amúgy kvázi protest szavazatként a kutyáknak adnék egy csontot (MKKP).

Szerintem az ideális helyzet(ami persze nem fog bekövetkezni) az az, hogy egy LMP -hez vagy momentumhoz hasonló párt/pártszövetség lenne vezető pozicóban és eggyüttműködnének egy/több mérséket jobboldali (konzervatív) és mérsékelt baloldali (szocdem) pártal, a szélső jobb/bal oldali pártokkal pedig (amik külön-külön ideális esetben nem haladják meg az 5%-ot) nem foglalkoznának.

Természetesen ez persze függ attól,hogy milyen emberek vannak a pártokban, szerintem ez többet számít mint a vezető,és semelyik pártnál sem vagyok lenyűgözve.

2023. jún. 5. 10:04
 19/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: szerintem nem is beszélsz hülyeségeket! A kutyákkal egyébként én is szimpatizálok: egyszer segítettem nekik a beteg gyerekek karácsonyának meghekkelésében: volt otthon jó pár mesekönyvem, és azokat eladományoztam kórházaknak.
2023. jún. 5. 10:22
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább sajàt magamat làtnàm ott szìvesen. Szeretnék már végre kiràly lenni 😄
2023. jún. 8. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!