Az illiberalizmus egy nemzet halálához vezet?
Én nem akartam összeahsonlítani a két agyamentet, csak egy példát hoztam, hogy egy nemzet nem pusztul bele egyetlen hazudós tolvaj ember idiótaságába.
Olyan hülyegyerekek óbégatnak az orosz vonal mellett, akiknek a nagyanyját orosz katonák erőszakolták meg!
Lehet, hogy ő is egy ruszki fattyú...
Legnagyobb szégyen hogy 56-os orosz mészárlások és utána következő megtorlások mellett most ezek a mocskok a kgb ügynököt éltetik.
Amit orbán művel annak nem is most a 25+%-os infláció és hasonló finomságok a legnagyobb kárai. Amikor bukni fog az orbánrezsim és kiderül mennyire szétlopták, elkótyavetyélték az országot akkor fog a most tapsikoló birkanyáj rádöbbenni hogy az unokáik is el vannak már adósítva.
Imádom amikor a privatizálásra köpködnek és tapsolnak az alapítványokba kiszervezésekhez amiért pénzt sem kaptak és teljesen elveszett felette a civilkontrol. (ingyen odaadták)
Utolsó hol élsz?
Ez a 3 millió birkanyáj ,ha kiderült mennyit loptak akkor is brüsszel, migráns, soros, ukránok, NATO, gyurcsány, migráns stb stb lesz a hibás.
Vicces, hogy pont ezek ünneplik ,hogy 1956ban hogy harcoltunk az oroszok ellen, meg szabadságért, most pont ezek tapsikolnak a putyinért, meg milyen menő ez a putyinkra, aki elfolytja most más nép szabadságát.
Kínai ,orosz hitelek, majd lesz felvéve eus visszanemtéritendő támogatás helyett, hát nagyok király, kamatok meg majd lesznek szép sorba.
Meg lehet nézni, mit írnak a külföldiek az ukránok harcára, hősök, mennyire tisztelik őket, mennyire hazafiak:
https://www.youtube.com/watch?v=J3o_1mVl7G4
Miközben mi magyarok, szinészek, nácik, hajrá putyin
https://www.youtube.com/watch?v=rw1MafuJ6IA
Valami nagyon félrement ebben az országban.
Ha 3 millió ember szavazott a Fideszre ez a politika kell a népnek akkor ez van, 2014ben csak 2,2 millió szavazót kapott ez kb 40 százalékkal több.
Minek tüntetni? Minek? Ha ez kell a magyar népnek akkor ez kell, régen szégyenlettem magyarságom, de ma már beláttom a magyar nép ennyire igénytelen.
"Rákosit is túlélte az ország, ezeket is túl fogja."
Az "ország" egy fiktív fogalom, az mindent túlél. Az EMBEREK halandóak!
Rákosit sem élte túl rengeteg magyar, és sokszázezernek menekülni kellett!
Az illibernyákos rezsimek mindenhol emberéleteket követelnek. Lásd: Erdogan bebörtönzéseit, politikai gyilkosságait, putyin háborúit!
Százezrek élete szárad már most az illibernyákosok nemlétező lelkén!
Ti mit gondoltok, ha eddig ilyen következetesen haladt a putyini úton orbán viktor, hova vezethet ez az út?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!