A fidesz most már a megtakarításokhoz is hozzányúl?
#4 szerencsére ez nem így működik, 2012-2017 közt kb 25 millát kerestem, főleg paypalon, ott is elkérték az adószámot. Egy fillér adót nem fizettem érte ;)
Utóbbi években revoluton is volt befektetésem, és cryptoban is, ott sem fizettem semmit.
Igen,de csak az átlagemberekéhez és nem a sajátjához.
11: később indult be az adatcsere jobban, az utóbbi években, szóval akkor megúsztad, mázlid volt
Illetve ha idővel átadják az adatokat, akkor majd megkereshet utólag is az adóhatóság, hogy fizesd be az adót kamatokkal együtt, plusz a büntetést.
#14 nem, az adatcsere 2014-ben indult.
És van elévülési idő is, amin egyébként már rég túl vagyok az egyikben.
A másik pedig követhetetlen, nem mintha az első nem lenne az ezeknek.
17: az adatcserét nem egyszerre valósították meg minden országban, vannak fokozatok, eltérések
Persze, meg lehet úszni, kb. ugyanúgy, mint ha feketén adod ki a lakásod, azt is meg lehet úszni, ha nem fedezik fel. Lehet kockáztatni, aztán vagy bejön, vagy nem.
Csak ugye aztán ha abból a 25 millióból költeni is akarsz nagyobb összeget, akkor az problémás lehet, mert készpénzben nem mindig lehet nagy összeget kifizetni, ha meg mégis, pl. valakitől veszel ingatlant, akkor annak már nyoma lesz, vagyongyarapodás.
Amit ad az Orbán Viktor, azt kell megbecsülni, azért kell hálásnak lennünk!
🙏
Ha Gyurcsány lenne, még ennyi se lenne!
#18 vettem belőle motort, autót, ház felújítást. Autót, házfelújítást utalással, motort szlovák atm-ből kiveszegetett euroból.
Csak egy kis nehezítés kell és ezek a barmok már nem tudják összerakni a dolgokat. Haver is hasonlókat csinált, bár ő német állampolgár aki Magyarországon él.
Ma meg már egy pár crypto utalás, és képtelenség visszakővetni, még ha màr célzottan kiszemeltek valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!