Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gondoltátok volna hogy lesz...

Gondoltátok volna hogy lesz Ruszin Szendi Szende Szundi Romulusz Rémusznál lehet alkalmatlanabb vezérkari főnököt találni? Böszmeségeket nyilakotkozik aki nem kedves a hatalomnak azt kínozza. Bőröndi a maradék fiatal kedvét is elveszi a honvédségtől.

Figyelt kérdés
[link]
2023. máj. 31. 20:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Az meg van hogy, ö külföldön volt jó pozicióba és azért rángaták haza mert egy eu vezetöt akkartak.Na te kint vagy külföldön kapod a jó fizut jó környezet aztán ide rendelnek biztos nem tenél meg mindent hogy, vissza kerülj.Mert tudom itt jö fizetésnek számit az 1 millio de kint a takaritó is kap ennyit.
2023. máj. 31. 22:00
 12/25 A kérdező kommentje:
Ha ilyen egy eu és nato párti tag akkor milyen aki ellenes nekik és még nem is szittya?
2023. máj. 31. 22:03
 13/25 anonim ***** válasza:
22%
Nem a pipák döntik el, hogy ki milyen hozzászóló. Én szeretek értelmesen vitatkozni, kiértékelhető nem propaganda forrásokkal, de itt ideológiai alapon pontoznak le. Ez egy szegénységi bizonyítvány az oldal és a felhasználók kapcsán.
2023. máj. 31. 23:00
 14/25 anonim ***** válasza:
13 először néhány agysejtet kellene gyüjtened ahhoz a vitához. A narancsbirka komcsikra sosem volt jellemző az önkritika, az meg az első lépése lenne, hogy kilépj abból a csöcselék posványból, amiben tele pofával dagonyázol. 😅🐑🍊
2023. jún. 2. 07:33
 15/25 anonim ***** válasza:

14

Oké, látom a kocsmaszintű személyeskedés már megy. Gondolom ez az alapvető társalgási stílus a közvetlen környezetedben.

2023. jún. 2. 10:41
 16/25 anonim ***** válasza:
15 nem, de ti narancsbolsevik csőcselék csak ebből értetek, nekem meg nem probléma a szart szarnak nevezni :)
2023. jún. 2. 12:37
 17/25 anonim ***** válasza:

16

Mert azt írtam, hogy nem a pipák száma jelzi egy hozzászólás minőségét? Ezen mi a felháborító számodra?

2023. jún. 2. 22:45
 18/25 anonim ***** válasza:
17 ebben semmi. Megint miért hazudsz? Hobby vagy a véredben van?
2023. jún. 3. 00:39
 19/25 anonim ***** válasza:

18

Te kötöttél belém emiatt a 14-es hozzászólásoddal. És nem értem, hogy mi miatt vannak gyilkos indulataid felém. Annyit írtam csak, hogy nem a pipák száma jelzi egy hozzászólás minőségét, erre a 14-es hozzászólásoddal dühödten nekem támadsz.

2023. jún. 3. 12:54
 20/25 anonim ***** válasza:
19 ne becsüld túl magad, kevés vagy te az én indulataimhoz. Nevén neveztelek, mi baj?
2023. jún. 3. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!