Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hogy az orbánviktor...

Lehet hogy az orbánviktor halott vagy egy szibériai táborban raboskodik?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=NtKwEovr5Wo

Nemrég linkelte valaki ezt a videót, alatta az egyik hozzászólás elgondolkodtatott. Pár év leforgása alatt a nyugatos politikusból nyugatutáló lett. Pár év leforgása alatt a ruszofób politikusból kifejezetten oroszbarát lett. Úgy, hogy ezen évek alatt igazán sok minden nem változott sem nyugaton Hogy lehetséges ez?

Mi van ha az akkori orbánviktort, megölték, feloldották savban, megetették halakkal. Vagy szerencsés esetben elrabolták az oroszok és a gulágon bányássza a szenet. Amit mi a tv-ben látunk pedig egy dublőr.

fideszes édestestvéreim, támogatnátok egy petíciót miszerint Magyarország kormánya indítson nyomozást az igazi orbánviktor után? Ha sikerülne élve megtalálni gyűjtést is szervezhetnénk a kiszabadítására. Ha Izaurát sikerült így kiszabadítani, akkor orbánviktort is.

2023. máj. 31. 10:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nekem is megfordult már a fejemben, pedig nem vagyok az a konteós fajta.

Persze nem gondoltam komolyan, csak úgy eljátszottam a gondolattal, hogy mi van ha ez az Orbán már tényleg nem is az az Orbán.

2023. máj. 31. 12:44
 12/13 anonim ***** válasza:

"Lehetséges, hogy én kém vagyok?

Minden lehetséges!"

2023. máj. 31. 12:52
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Bucsai mészárlás hírére láttam, hogy már neki is kínos ,hogy mit mondjon.

Csak annyit mondott független vizsgálatot, függetlent ennyit tudott mondani.

El se ítélte a magyar kormány, miközben meg a legnagyobb seggnyalói a lengyelek is nagyon komoly írást, és a lengyel miniszterelnök is szemészhez küldte mit gondol magáról Orbán.

Hát ez van, magyarok közül 3 millió embernek ez az ámokfutás tetszik nincs mit tenni. Teljesen más mozit nézünk mint a többiek.

2023. máj. 31. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!