Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor vezetésével még...

Orbán Viktor vezetésével még egy diktatúra is jobb volna, mint egy demokrácia az ellenzék vezetésével?

Figyelt kérdés

2023. máj. 30. 17:16
A kérdező szavazást indított:
Igen. Az ellenzék annyira töketlen.
Nem. Egy diktatúra nem jobb, mint egy demokrácia.
34 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
25%

Most sem élünk teljes demokráciában, illiberálisabb demokráciánk van, bár ez még nem egyenlő egy diktatúrával.

És igen, Schiffer fogalmazta meg jól, amikor azt mondta, hogy nem a Fidesz az ideális, hanem az ellenzék a moslék.

2023. máj. 30. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
71%
A borderline szélsőjobbos fidesztálibok szerint biztos.
2023. máj. 30. 17:22
 3/15 anonim ***** válasza:
10%

Kocsis Sanyi, te vagy az?😆

2023. máj. 30. 17:23
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Költői kérdés, nem tudom, remélem hogy jobb lenne a demokrácia.
2023. máj. 30. 17:26
 5/15 anonim ***** válasza:
0%

4

Ez a Seggfej Sanyi

2023. máj. 30. 17:30
 6/15 anonim ***** válasza:
16%
Mi ez a hülye kérdés?
2023. máj. 30. 17:39
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Boldog vagyok, hogy külföldön, civilizált országban élhetek, demokratikus jogállamban, ahol ez az elmebeteg kérdés nem is vetődhet fel komolyan!

Ahhoz, hogy Magyarországon ez egyáltalán felvetődhessen így, kellett 13 év agysorvasztó és lélekrohasztó, beteg propagandája.

Valójában egy demokrácia MINDIG jobb, mint bármilyen diktatúra - épp azért, mert LEVÁLTHATÓ a hatalom, négyévente, ha nem tetszik a népnek! Egy diktatúrában a diktátor akkor is hivatalban marad, ha már elvette az eszét a hatalom, elszakadt a realitásoktól, vagy akár szó szerint megbolondult.

Magyarországon valami elképesztő összenépi elmebaj uralkodik, ha ez a kérdés folyton felvetődik így - ezt tükrözi maga a kérdés is... :-(

2023. máj. 30. 18:03
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem a magyar nép alapból oroszpárti, imádja ,ha másnak rossz(jelenleg ukránok), élvezi ha más szenved.

A magyarok nem demokráciát akarnak, hanem egy erőskező vezetőt, autokráciát, gyűlöletet.

2023. máj. 30. 18:28
 9/15 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom, hogy érzed, jobb?
2023. máj. 30. 18:32
 10/15 anonim ***** válasza:
27%

1. Tudod mi az illeberális demokrácia?

Amikor demokratikus választáson nem a liberálisok nyernek.

2023. jún. 13. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!