Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erdogan újabb győzelme reményt...

Erdogan újabb győzelme reményt ad nekünk is, hogy hála égnek Orbán is győzni fog amíg világ a világ?

Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
41%

Hát barátom én leszavaszok Orbán és a fidesz ellen minden alkalommal amikor lehetőségen van rá, mert ez a minimum (meg a maximum is) amit megtehek.

Közben meg berendezkedtem túlélésre és kihasználom az összes lehetőséget amit ez a banda nyújt. A magadfajta jobbágyokat pláne.

2023. máj. 29. 09:51
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

#11. Igen, a gyakori tényleg az a hely, ahol még hypno, akivel rendszeresen mossák fel a padlót is lehet valaki, a fideszjobbágyokból megélő tőzsdecápa, a zord orbáni diktatúra által megedzett harcos viking...

...nem pedig mint rendesen, egy naponta megalázott, eltaposott csicska, akivel mindenki úgy beszél élőben, mint a kutyával. Ne aggódj, részemről nyugodtan menekülj csak a valóság elől. :D Néha egy kicsit még be fogunk itt zavarni egy páran, de ez a szanatórium itt alapvetően tényleg nektek van, itt nyugodtan kaphattok idegösszeroppanást, csak mert nem a ti kedvenceitek kormányoznak. Ha ez vigasztal, én kifejezetten mulatni járok ide, egész jó a műsor a diktatúra 13. évében. :DDDD

2023. máj. 29. 10:55
 13/17 anonim ***** válasza:
66%

11: A nagy kérdés, hogy kire?! Mert nincsen egyetlen olyan ellenzéki párt sem, akire nyugodt szívvel szavazhatnék.

Mi Hazánkra szavaztam legutóbb, de ki is ábrándultam a "Bill Gates az új Soros" szintű maszlagaikból. Nincsen olyan párt akire tudnék szavazni, már az is többet ér, ha el sem megyek szavazni. Ez az ország igazi és valódi szégyene, amíg nem alakul épkézláb ellenzéki párt, semmi értelme.

2023. máj. 29. 11:17
 14/17 anonim ***** válasza:
94%

Te tudod, de az orbánisták ott lesznek mind egy szálig az összes választáson.

Ezért aki nem szavaz (mindegy kire de nem rájuk) az mind a regnáló hatalmat támogatja.

2023. máj. 29. 13:06
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

#14. "az orbánisták ott lesznek mind egy szálig az összes választáson"

Talán ha nem hergelnétek őket minden választás előtt azzal, hogy egy esetleges győzelmetek esetén jó kommunisták módjára a Fidesz politikusaival együtt bebörtönzitek, földönfutóvá teszitek vagy felakasztjátok őket is, akkor talán kicsit kevésbé aktivizálnátok őket. De természetesen nem kell rám hallgatni most sem, még véletlenül sem célom, hogy az ügyeteket segítsem. :D

"Ezért aki nem szavaz (mindegy kire de nem rájuk) az mind a regnáló hatalmat támogatja."

Ebben van valami, ezért is érthetetlen, hogy az ellenzék miért hajlamos automatikusan az ellenzéki táborhoz hozzácsapni az otthonmaradókat. Ebből lett az oltári fiaskó 2018-ban is, amikor mindenki azt hitte, hogy a rekordközeli részvételből egyenesen következik a Fidesz bukása...aztán valóság nagybácsi rátok rúgta szépen az ajtót. És valóban, ideje lenne megérteni, hogy aki otthon marad, az elsődlegesen inkább azt üzeni, hogy nincs akkora problémája a rendszerrel, hogy le akarja váltani azt, azaz sokkal nagyobb eséllyel nem az ellenzék támogatója, mint igen. No mindegy, az ország óriási szerencséje, hogy nem tanultok semmiből, maradjatok meg ilyennek!

2023. máj. 29. 14:35
 16/17 anonim ***** válasza:
94%

"jó kommunisták módjára a Fidesz politikusaival együtt bebörtönzitek, földönfutóvá teszitek vagy felakasztjátok őket is, akkor talán kicsit kevésbé aktivizálnátok őket."

Ilyet én egyszer sem hallottam/olvastam az elmúlt 3 választások alkalmával. Ez megint egyfajta kitalált ellenségkép?

2023. máj. 29. 14:49
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
16: biztosan nem olvasod a KESMÁT. Ott megmagyarázzák a morzsiknak, mi lesz velük, ha nem a nagy vezérük győz. Ők meg eszik két pofára, ahogy a 2022-es eredményekből látszik. Simán benyalták, hogy kizavarják őket az ukrán frontra, meg jönnek az átoperált óvodások.
2023. jún. 3. 19:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!