Szlovákia mitől lett fejlettebb Magyarországtól?
Figyelt kérdés
2023. máj. 28. 14:49
11/36 anonim válasza:
Hát én a szlovákokat most egyáltalán nem irigyelném...
12/36 anonim válasza:
Többfajta mérőszám van, nemcsak a GDP alapuak.Például BIP szerint Magyarország az EU-ban 6.helyen áll Purtugáliával, Romániával egy szinten, a Szlovákia meg Bulgária után a 2. alul.
Forrás: [link]
13/36 anonim válasza:
Istenem.
Ne a számokat nézegessük, nézzünk szét a két országban!!
Magyarország egyre putrisabb.
Én még csak átutaztam Szlovákia területén de amit láttam ezelőtt 6 évvel(!) az sem volt rosszabb, csúnyább, szegényebb mint kishazánk.
Kíváncsi lennék most hogyan néz ki de jelenleg nincs lehetőségem utazgatni..
14/36 A kérdező kommentje:
én 2 hete voltam kinn Pozsonyban, és le voltam döbbenve. Tisztább, új épületek, karbantartottnak látszik. És egy csóró kelet európai ország ők is, de így is látszik a különbség ...
2023. máj. 29. 06:55
15/36 anonim válasza:
Szerintem ott arra költik az EU pénzeket amire kapják nem úgy mint itt...
16/36 anonim válasza:
15: itt is arra költik, nem is lehet másra költeni.
17/36 anonim válasza:
XD ja 1.5 méteres kilátó és társai, be nem fejezett utak...
18/36 A kérdező kommentje:
16, az lehet, de úgy költik el azt a pénzt, hogy az 5-6 emberen keresztülmegy, 4x-es áron építenek itt 1km-nyi autópályát mint németországban, és nem 4x-es minőségben :)
2023. máj. 29. 07:35
19/36 anonim válasza:
Attól, hogy nem rabolták le a politikusok.
20/36 A kérdező kommentje:
szerintem ott is rabolnak a politikusok, mint mindenütt, de ez itt már abszurd.
2023. máj. 29. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!