Amíg a fidesz nyeri a választást, addig soha nem lesz oktatás- és egészségügyi miniszter?
Kedves fideszes gyurcsányozó válaszoló figyelmét felhívnám arra,hogy a gyurcsánykormány idején a fidesz se csinált mást brüsszellben mint folyamatos feljelentéssekkel próbálni akadályozni a pénzek kifizetését.
Ma is 5x annyi pénzt kapnánk vissza mint amit befizetünk de egyszerűen ellopták mindet.
Tudom ha a fidesz lop az nem baj...
Még akkor sem ha olyan mértékben már,hogy egyedülálló módon elzárták a csapot.
Gondolom az sem zavar,hogy az eus pénzt orbán azonnal utalná tovább putyinnak a "olcsó" gázért,olajért mert már hitelbe kapjuk egy ideje.
Te szokás szerint nem látnál belőle semmit...
Ha azt a rengeteg milliárdot-többet mint amennyit sok ország kapott- az országra költötték volna nagyon nem itt tartanánk.
Ez sorosozás meg már tényleg szánalmas...az nem zavar,hogy a TE pénzedből lett egy gázszerelő multimilliárdos?Matolcsy műtárgygyűjtését és fiai jachtjait te fizetted.A TE adódból veszi szájer meg deutch a drogot az sem baj?
Végtelen lehet sorolni európa legkorruptabb emberének,orbánnak a bűneit.
Azt a választás miatt visszaadott adót már előtte is de utána is lehúzták a népről,az extrém infláció már január elején indult emiatt is,nem a háború volt csak az oka.A költségvetésbe,mivel az eu megunta a kormányt akkora lyukat lőttek amit röhejesen fognak rá arra,hogy ők valami képzelt ideológiai háborúban állnak a demokratikus világgal.
Én itt is többször leírtam,hogy gyurcsánynak kb. most kéne szabadulnia a börtönből,de ugye ő a "2/3" legfőbb őre.De az is tény,hogy ennyire rosszul akkor sem álltunk a világgazdasági válság dacára sem.
Az meg hogy a fidesz és holdudvara extrém lopásait(ezzel azért köröket vernek a szocikra) a híveik nem tartják bajnak.
Nemrég szaladtam bele egy ilyen vélekedésbe idézem:
"Én megint a fideszre szavazok mert ezek loptak már eleget."
Nem baj ha lopnak sőt,akkor szavazok rájuk ha már eleget loptak?
Sajnos vagyok annyira idős,hogy már azt sem értsem,hogy már a fidesz 98-02 közötti produkciója után hogy szavazhat ezekre bárki...
15
"Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus “saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat”, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a “hazug és csaló” kormányoktól.
A „segítségnyújtás megtagadása” 370 milliárd forint folyamatban lévő fejlesztés támogatásának leállítását, illetve a 2007-2013 közötti időszak 8000 milliárd forint nagyságú EU-s pénzek visszatartását jelentené."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!