Rémhirterjesztésnek számitott hogy veszélyesebbnek mutatták a virust a televizióban mint amilyen volt?
"337. § Aki közveszély színhelyén nagy nyilvánosság előtt olyan valótlan tényt vagy való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
Köze nincs hozzá.
2
Kösz!
"való tényt oly módon elferdítve állít vagy híresztel, amely a közveszély színhelyén alkalmas az emberek nagyobb csoportjában zavar vagy nyugtalanság keltésére,"
Pont ez történt !
4
Olyan körökben tudták, az infot megkaphattak első kézből, különben ha veszélyes lett volna elsőként maszkoltak volna a politikusok!
Amikor máshol állt a bál itt kinai turista csoportot fogadtak! Üzlet miatt csinálták:
New York Times takes EU Commission to court over ‘Pfizergate’ affair
A New York Times bíróság elé állítja az Európai Bizottságot a „Pfizergate”-ügy miatt
A New York Times , az első média, amely 2021 áprilisában napvilágra hozta az ügyet, január 25-én nyújtotta be keresetét az Európai Bizottság ellen
Nyilván ki másnak mint a covidhisztiző konteós barmoknak lenne tisztje megítélni, hogy mennyire is volt veszélyes a vírus.
Amúgy már rég vége az egésznek, mit pörögtök még mindig rajta? Megint unalmas lett a nyomorult életetek, hogy nem tudtok mártíromkodni, hogy korlátoz titeket az állam?
Kérdező
Két éve nem téma a covid és te még mindig itt tartasz?
Nem csoda ha nyomni kellett ezerrel, hogy milyen veszélyes ha ilyen lassú és gyenge a felfogásod.
Azért érdekelne hogyan magyarázod meg anyámnak, hogy rémhír volt a covid veszélyessége - miután szépen belehalt ebbe a szerinted nem is olyan veszélyes vírusba.
Nekem ez volt a kedvencem:
Még nagyon a kovid elején nézegettem a kormany.hu-t, hogy melyik elhunyt betegnek milyen más betegsége volt még. Erre látok egy ilyet: alkoholizmus, alkohol okozta májkárosodás. Ba meg, akkor az nem kovidban halt meg, hanem abban, hogy mocsárszintre itta magát. Aztán látok egy ilyet, egy másik elhunytnál, hogy: magas vérnyomás. Ba meg, én is magas vérnyomásos beteg vagyok, voltam kovidos, a halál közelében sem voltam.
És még sorolhatnám...
Szóval ezek után számomra világossá vált, hogy ez a kovid ismét egy néphülyítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!