Fidesz szavazók! Mitől is nemzeti az Orbán-kormány?
"aki elhiszi hogy a gyurcsány át akarja műteni az óvodásokat transzneművé és hogy orbán viktor egy keresztény ember akinek még megtakarítása sincs, az nem érdemel tiszteletet..."
Bár valahol egyetértek, két hiba is van az érvelésedben:
1: attól, hogy valaki nemzetinek tartja a Fideszt, még nem biztos, hogy elhiszi az összes f.szságot, amit állítanak.
2: te egy személyben azért ne döntsd el, ki érdemel tiszteletet és ki nem. Induljunk ki abból, hogy megadjuk a tiszteletet, és támadjuk a hibás viselkedést, ne az embert.
Ettől eltekintve egyetértünk mindenben.
Óriási hagyománya van a magyar politikatörténetben annak, hogy nemzeti maszlaggal öntsék le a legótvarabb látszatpolitizálást és korrupciót.
orbán is ezt az örökséget (ökörséget) folytatja: ha a nemzetre hivatkozik, ott mindig korrupciót, aljasságokat vagy egyenesen nemzetárulást leplez.
Nemzeti érdek az adott nemzet előtt 60 évre eltitkolni a saját jövőjét érintő atompaktum összes részletét.
Nemzeti érdek idegen, orosz érdekeket kiszolgálni és egy ex-KGB-ügynök pátriárkát megmenteni.
Nemzeti érdek szétlopni az EU-s pénzeket, strómanok, haverok zsebét tömni. Nemzeti érdek a korrupció és a nepotizmus.
Nemzeti még a dohánybolt is - amikor épp a nemzet kisvállalkozóinak trafikjait kell tönkrevágni és csókos haveroknak kiosztani a trafikokat (trafikmutyi).
Nemzeti érdek az infláció, a konzultáció is nemzeti, a propaganda nagyon nemzeti.
Ami kifejezetten nemzetietlen dolog: megfizetni a nemzet jövőjét építő tanárokat, megbecsülni a nemzet egészségéért naponta küzdő orvosokat, megőrizni és a nemzet javára használni a nemzet közös vagyonát, az egyetemi rendszerét, nem kisemmizni a Széchenyi által alapított Tudományos Akadémiáját.
Na ez nem nemzeti nekik! Csak a lopás, a hazugság, a nép előtti titkolózás, a hazaárulás, a szövetségeseink elárulása, az infláció, a gazdasági hanyatlás, a fizetetlen túlóráztatás, a néphülyítés meg az elit féktelen gazdagodása a nemzeti. De az nagyon!
"Ebben a 10-ben benne van az ország strat.értékeinek kiárusítása nyugati gazembereknek, akik most is azt szeretnék elérni, hogy a közben visszaszerzett értékeket az ellenzékiektől újra megszerezzék!"
Amúgy ez gyönyörű, csak nem igaz. Mégis mit árusított ki az ellenzék?
Megpróbállak kijuttatni a tudatlanságodból! (mert nagyon fiatal lehetsz!)
Nézz utána, hogy kiknek adták el pl. az energetikát, és azzal kapcsolatok iparágakat, miért tették tönkre szinte az összes cukorgyárat, ezzel együtt tönkrevágva pl. a cukorrépa termesztést, sok-sok mezőgazdasági termék gyártását adták el nyugati cégeknek, akik aztán bezárták ezeket, hogy piacot nyissanak saját termékeiknek, stb!
"Ha pontozni kellene 100-ból Fidesz 70, ellenzék 10! Ebben a 10-ben benne van az ország strat.értékeinek kiárusítása nyugati gazembereknek"
És a fideszes 70-ben benne van az ország startégiai értékeinek kiárusítása orosz és kínai gazembereknek? Ha igen, akkor miért 70 a Fidesz, és miért 10 az ellenzék?
"Nézz utána, hogy kiknek adták el pl. az energetikát"
Utánanéztem már rég. Arról is sokat megtudtam, hogy mennyire nem tudta már fenntartani az állam ezeket a cégeket, és hogy ezek gonosz rablók milyen összegeket fektettek az infrastruktúra fejlesztésébe.
"miért tették tönkre szinte az összes cukorgyárat, ezzel együtt tönkrevágva pl. a cukorrépa termesztést"
Ennek is utánanéztem, és szerintem konkrétan személyesen neked írtam le már többször is, hogy milyen EU-s szabályzásokon keresztül lett az egész EU-ban leépítva a cukorgyártás.
De mivel te már eldöntötted, hogy mit hiszel, így kár a gőzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!