Schiffer Andrásnak van valamilyen neurológiai problémája?
Gyakran megnézem a műsorokat, amikben szerepel, de mostanában feltűnt (és gondolom nem csak nekem, de cáfoljatok meg), hogy egyre indulatosabb.
Én ezt most orvosi szemmel nézem, nem politikaival, hogy ez a hirtelen kifordulás - ha nem történt vmi magánéleti krízis - általában akkor jellemző, ha valakinek agydaganata van. Schiffer eddig egy nyugodt, kiegyensúlyozott vitapartner volt, utána rendre kifakadt magából, kezdődően a Harcosok Klubjában, amikor Puzsérral vitatkozott, Fodor Gábor át, akinek gyakran beszól, ha nem értenek valamiben egyet, és most a Pesti TV-s Jeszenszkyre is felemeli a hangját, ami korábban másfél éve mondjuk még nem volt jellemző rá.
Ugye másnak is feltűnt?
10: nemcsak Puzsérral ilyen
11: Ez még friss, de már a vita elején teljesen kiborul: https://www.youtube.com/watch?v=SIe6qvWdrRM
Már látni az eleje, hogy végtelenül unja jeszi unalmas süketelését, és igaza van. Alig várom András szóhoz jusson. Az elején karbatett kéz (mintha nem is akarna ott lenni), majd András szendergő pózt vesz fel, mint anno a nagyapám, csírkepóz, amikor a szárnyai alá teszi a fejét, egy szolíd ásítást is látok Andrástól (6:25)
Andras a fejét simigatja, lathatóan nagyon (6:45) unja jeszi nagyívű unalmas szófosását!
7:12 végre szót kap András!
Andras rendkívüli jól fogalmaz, és mindig izgalmas már az elején kimondja az igazat: A kedvenc pártod. Nem akarlak zavarba hozni hogy holnap is legyen állásod.
Egyébként ti jobboldaliak jól becumiztátok azt, hogy Schiffer és Puzsér összerugta a pórt, közben csak arról volt szó, hogy ezáltal olyan helyre us eljusson a szava, ahová egyébként nem tudna.András kifejti hogy a fidex nem állította meg a migrációt.
Nincs agydaganat. Andrasnak egyszerűen van bátorsága konfrontálódni jeszivel, akinek a munkaadói eljatszák a globalizáció ellenességet, miközben éltetik azt.
19:58 kiderül hogy jeszi nem is tudja mit jelent a globalizáció.
Végülis a fideszesek próbálják felhasználni (majd ebben at előadasban is) Andrást arra, hogy az ő álláspontjukat igazolja. Még nem néztem végig, de a Puszér eset miatt szerintem András odafigyelni erre figyelni hogy keirikákat is megfogalmazzon a nagy nemzeti kormánnyal szembet azaz amikor egyetért ida beszúr egy monológot hogy mi az, ami jó és mi az, ami rossz
"Szerintem nem lenne hülyeség, ha elmenne egy MR vizsgálatra, mert az agydaganat okoz személyiség és viselkedésváltozást, akár fokozottabb agresszivitást is. Remélem, hogy nincs semmi baja, de gyakran láthatunk ilyet a neurológián, amikor azzal a panasszal érkeznek az orvoshoz, hogy a paciens viselkedése megváltozott hirtelen 50 éves korára, ami semmi mással nem indokolható.
Ez akkor sem indokol ilyen mértékű hangulat és viselkedésváltozást. Nem rosszból írom, de tényleg menjen el egy MR vizsgálatra, legfeljebb kiderül, hogy nincs semmi."
Hát, öregem, te megtestesíted a tipikus bolsevik mentalitást: a gonoszsággal vegyülő ostobaságot... Én 14 éve követem figyelemmel Schiffer szerepléseit, de semmilyen neurológiai elváltozást nem érzékelek. Legutóbb a 48 percben vitázott Mráz Ágostonnal és pont olyan volt, mint máskor: higgadt és kimért (pedig mindez a "szörnyűséges" M1-en történt, ahová egyes ellenzékiek nem vitázni járnak, hanem botrányt csinálni: kerítésen átmászni, hamis tűzriadót kelteni, ajtónak rohanni, földön hasalni - a k*rva erős képek miatt, stb.). Érdekes, hogy Gyurcsány s*eggrészegen előadott mutatványai, rángatózásai után nem érzékeltél neurológiai elváltozást; Szabó Tímea idegrohamai és arctorzulásai sem tűntek fel, MZP kampányban előadott öngyilkos kommunikációja sem verte ki a biztosítékodat, csak Schiffer. Szerintem inkább neked kellene kivizsgálásra menned, hogy kezeltesd a téveszméidet... :)
17: már megint elhaladsz a lényeg mellett. Schiffer hideg és kimért szokott lenni, valóban, de az utóbbi időben ez a higgadtság egyre kevésbé jellemző a viselkedésére, ez pedig felkeltette a figyelmemet (én is követem a politikát, viszont én nem tudom levetkőztetni az orvosi identitásomat). Ezért feltűnt, hogy megváltozott a viselkedése, és nem jó irányba. A baloldali ellenzék (meg úgy amblokk a kormány) viselkedését inkább ne kommentáljuk vagy ne keverjük ide, Gyurcsány, Szabó Tímea és társainál tartós elmezavarról beszélünk, de hogy ne legyek ennyire politikailag inkorrekt - mindig is ilyenek voltak. Schiffer nem.
18: akár aggódhatok is érte, igen. De kíváncsi voltam, hogy másnak is feltűnt-e.
"Szerintem inkább neked kellene kivizsgálásra menned, hogy kezeltesd a téveszméidet... :)"
Ha nem sikerül személyeskedés nélkül reagálni, akkor inkább neked javasolnám a kivizsgálást. Rajtad kívül viszont sok mindenkinek feltűnt, hogy egyre indulatosabb, úgyhogy felesleges ennyire kiakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!