Schiffer Andrásnak van valamilyen neurológiai
problémája?
Figyelt kérdés
Gyakran megnézem a műsorokat, amikben szerepel, de mostanában feltűnt (és gondolom nem csak nekem, de cáfoljatok meg), hogy egyre indulatosabb.
Én ezt most orvosi szemmel nézem, nem politikaival, hogy ez a hirtelen kifordulás - ha nem történt vmi magánéleti krízis - általában akkor jellemző, ha valakinek agydaganata van. Schiffer eddig egy nyugodt, kiegyensúlyozott vitapartner volt, utána rendre kifakadt magából, kezdődően a Harcosok Klubjában, amikor Puzsérral vitatkozott, Fodor Gábor át, akinek gyakran beszól, ha nem értenek valamiben egyet, és most a Pesti TV-s Jeszenszkyre is felemeli a hangját, ami korábban másfél éve mondjuk még nem volt jellemző rá.
Amióta a retardjobboldalra átigazolt, egyre hisztérikusabb.
Nyilván belül tudja, hogy kvára nincs igaza, de muszáj a hülyeséget szajkóznia, mert máskülönben nem tudna szerepelni.
És ez a helyzet minden bizonnyal iszonyatosan frusztrálja.
2023. máj. 24. 17:56
2/26 anonim válasza:
Régebben felnéztem erre az emberre, végtelenül elszomorít, hogy mi lett belőle.
2023. máj. 24. 17:58
3/26 A kérdező kommentje:
1: nem különbözik a mostani véleménye a 3 évvel ezelőttitől sem, úgyhogy nem ez a probléma. A viselkedése olyan másfél éve változott meg.
2023. máj. 24. 18:02
4/26 anonim válasza:
Nehezen dolgozza fel azt a magyar valóságot (igényt), hogy kétpólusú a választók akarata, ő meg harmadik féle, amire nincs politikai igény.
2023. máj. 24. 18:09
5/26 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lenne hülyeség, ha elmenne egy MR vizsgálatra, mert az agydaganat okoz személyiség és viselkedésváltozást, akár fokozottabb agresszivitást is. Remélem, hogy nincs semmi baja, de gyakran láthatunk ilyet a neurológián, amikor azzal a panasszal érkeznek az orvoshoz, hogy a paciens viselkedése megváltozott hirtelen 50 éves korára, ami semmi mással nem indokolható.
2023. máj. 24. 18:14
6/26 anonim válasza:
Csak annyi történt, hogy " felébredt" végre, látja ő is a sok magát liberálisnak nevező " embert" maga körül...akik bizony igen messze vannak attól, ami az igazi liberalizmus.
2023. máj. 24. 18:19
7/26 A kérdező kommentje:
De ezt már 3 éve is látta.
2023. máj. 24. 18:30
8/26 anonim válasza:
7# igen, csak az a baja, hogy a helyzet " romlik", egyre nagyobb az őrület...
2023. máj. 24. 18:46
9/26 A kérdező kommentje:
Ez akkor sem indokol ilyen mértékű hangulat és viselkedésváltozást. Nem rosszból írom, de tényleg menjen el egy MR vizsgálatra, legfeljebb kiderül, hogy nincs semmi.
2023. máj. 24. 18:51
10/26 anonim válasza:
Hát ha Puzsérral vitatkozott, utána lehet, hogy pszichés károsodást szenvedett XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!