A valódi jobboldal miért van elnyomva Magyarországon?
Kifejtem: Szerintem egész Európában el van nyomva. Most nem a rassizmusra, nácizmusra gondolok, hanem a patrióta hazafiakra.
Magyarországon a média folyamatosan futtatja, a kormány támogatja a cigány előadókat, a celebeket, a hazaáruló és esetleg homoszexuális hírességeket.
A valódi nemzeti oldalt ellenben elnyomják, a mádiában vagy nem jelennek meg, vagy démonizálják őket.
Ugyanígy Európa országaiban is próbálják a nemzeti szervezeteket kiirtani, vagy legalábbis elhallgattatni őket. Pl. Majkát, GWM-et, Kis Grofo-t illik sztárolni, Kárpátiát, Ismerős arcok-at pedig próbálják a hűvösön tartani. Jámbor András féle antifasiszta terrorista szervezeteket gyengén büntetik, a jobboldaliakat próbálják teljesen visszaszorítani.(Amikor nem ők követtek el ártatlan emberek ellen veréseket).
És még egy kérdés. Toroczkait letiltotta a Facebook, mert nem felelt meg a szabályoknak, akkor a román soviniszta Dan Tanasát és Mihai Tirnoveanu-t miért nem hallgattatják el, amikor sokkal uszítóbbak?
Ezzel a hatalmas nagy általánosítással pont az a baj, hogy kiderül, hogy ostoba vagy, mint a föld.
A fidesz, mihazánk, de gyanítom, hogy ha beszélgetnénk, akkor te is liberálisnak kategorizálnál be, most attól függetlenül, hogy annak tartom-e magam, én nem tartom a fideszt jobboldalinak, vagyis az állításod már ostobaság.
A fidesz egy harmadikutas fasiszta párt, aki szélsőjobbról, szélsőbalról összelopkodja a neki tetsző elemeket.
Jobboldalon 3-4 párt van, mihazánk, jobbik, MZP és Jakab (Jakabéban nem vagyok biztos, mivel programot még nem olvastam, de Jakab elég sokszor vallott jobboldali értékeket).
A maradék párt meg vagy centrum vagy mérsékelt bal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!